#добрапоштівка: українські художники створили свої листівки до свята Миколая. Фото

— 11 грудня 2015, 11:11

Кожен із митців намалював свтякову листівку.

Як йдеться у повідомленні організаторів акції, всі кошти від продажу листівок будуть використані на потреби п'яти дитячих будинків, серед яких: "Оберіг" у селі Ємчиха, "Пролісок" у с. Вовчків, "Чебурашка" в смт. Рокитне, "Світанок" в с. Красилівка, а також дитячий будинок сімейного типу ім. Міщенко.

Юлія Бєляєва

"Святий Миколай - справжній. У нього навіть є аккаунт в Instagram. Кожен з нас може ненадовго стати Святим Миколаєм, подарувавши цю листівку другові або написавши теплі слова сироті. Дитина, отримавши листівку, відчує, що він - не самотній у цьому світі, що у нього є Янгол", - каже художниця Юлія Бєляєва.

Маша Рева

Катерина Бучацька звернулася до релігійної сторони свята і зобразила на своїй картині фрагмент розпису Боянської церкви Св. Миколая у с. Боян (початок будівництва - X століття).

Леся Хоменко

Маша Рева представила образ Святого Миколая, що летить з мішком подарунків над містом. А Олексій Сай прокоментував свою роботу так: "Я хотів би зрівняти в правах всіх дітей. А також дати зрозуміти дітям і дорослим: можливо, Бог - є, а, можливо, його і немає - рішення за кожним. Свято - для всіх!".

Катерина Бучацька
Олексій Сай
Алектина Кахідзе

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні