Тест

"Океан Ельзи" презентував нову пісню та кліп на неї. Відео

Про це йдеться на офіційному сайті гурту.

Лідер групи Святослав Вакарчук розповів, що написав нову пісню дуже емоційно та за декілька хвилин.

"Взяв гітару і разом з мелодією почали з’являтися слова, а за 15 хвилин вона вже була готова, майже готова. За винятком маленької, але важливої "миті", яка не відпускала мене. За винятком останнього рядка пісні. Я відчував, що висловив не все", - каже він.

[L]Він додає, що наприкінці травня був в госпіталі і перед однією палатою лікар попередив, що хлопець, поранений на війні, дивом вижив в надлюдських умовах. Осколком йому відірвало руку. І з цим дуже важким пораненням він провів 4 (!) доби на морозі. Один. Бо інші загинули чи замерзли. Потім лікарям довелося ампутувати йому ще й обидві відмороженні стопи, але він вижив.

"Я хвилювався перед знайомством та лише до тієї миті, поки не зайшов до нього і побачив перед собою впевнену, усміхнену людину, яка заряджала мене своїм оптимізмом, планами на майбутнє і якоюсь неймовірною енергетикою. В його душі була весна! Він ділився нею з усім світом! Того ж вечора я знову повернувся до пісні та дописав в ній останній рядок, якого мені не вистачало весь цей час", - розповідає музикант.

"Українська правда. Життя"