Акції в Запоріжжі: жодного дня без сюрпризів ®

— 22 квітня 2016, 18:30

Отримати карту з 10-процентним дисконтом легко — вони випускаються закладами масово. Наступні по рангу — карти Gold. Їх вручає керівництво в індивідуальному порядку клієнтам, які відвідують ресторан 2-3 рази на тиждень, замовляють банкети, ділові вечері тощо. Такі карти підкреслюють значущість клієнта для закладу і передбачають економію до 20 %. Найбільш статусні — платинові дисконтні картки. Вони дають право на знижку до 30 %.

На відміну від дисконтних карт, які є безстроковими і можуть використовуватися нескінченну кількість разів, купони на знижку — одноразові. Але економія, яку вони дають, компенсує цей недолік. Найчастiше акції в Запоріжжі — це знижка 50 % для власникiв купонiв. Причому одним купоном, в залежності від умов акції, можуть скористатися двоє і більше людей.

Півціни — найбiльш поширена купонна знижка для розважальних закладів та закладів громадського харчування. Портал SuperDeal може збільшити її до 90 %. Програма лояльності передбачає нарахування бонусів як заохочення за покупки, залучення друзів та ін. Бонуси можна витрачати на придбання купонів, збільшивши таким чином економію.

Головне правило — купувати виключно на сайтах, які вибудовують договірні відносини з перевіреними партнерами і документально оформляють їх. Портал, що пропонує знижку, повинен надавати вичерпну інформацію про продавця послуг. Так, на сайті superdeal.com.ua клієнти до моменту покупки можуть ознайомитися з описом акції, подивитися фото закладу. Дані про продавця включають адресу, контактні телефони, посилання на офіційний сайт і сторінки в соціальних мережах.

Реклама:

Головне сьогодні