Стало відомо, який вигляд матиме дорослий Гаррі Поттер, його дружина та син. Фото

— 31 травня 2016, 16:20

Саме тоді стане відомо, що ж трапилося із "Хлопчиком, який вижив" вже у дорослому житті, тобто через 19 років після остаточної перемоги над Волан-де-Мортом.

Нині ж у мережі з'явилися фото акторів, які гратимуть у п'єсі родину Поттерів: Гаррі, уже дорослий чоловік, його чарівна руда дружина Джинні та їхній середній син — Альбус, який уже встиг стати підлітком.

Ролі грають Джеймі Паркер, Поппі Міллер та Сем Клемметт відповідно, повідомляє Independent.

Варто нагадати, що восьма частина саги, яка по суті є сценарієм до п'єси, вийде окремою книгою у липні, тож її зможуть почитати ті, хто не дістанеться найближчим часом до Лондона на театральну виставу.

Родина Поттерів через 19 років після подій, описаних у книжці "Гаррі Поттер і смертельні реліквії". Фото Independent

Коментуючи підбір актора на роль Гаррі Поттера, авторка Джоан Роулінг заявила: "Він вилитий Гаррі. Я відчуваю полегшення, спостерігаючи за ним, він робить усе дуже правильно".

Актор Джеймі Паркер пролив світло на життя свого персонажа: "Він носить костюм, бо працює у Міністерстві магії, але він не просто хлопець у костюмі. Це звучатиме дивно, однак ми передивились багато одягу, багато костюмів, я одягав їх і ми розуміли: щось не так".

Дорослий Гаррі Поттер працює у Міністерстві магії. Фото Independent

"Ми хочемо, щоб коли люди бачили персонажів, вони впізнавали їх, відчували, що сама історія почувається безпечно у наших руках, а ми ставимося до своїх обов'язків серйозно", — додав виконавець головної ролі.

Звісно, у Паркера на чолі є шрам у формі блискавки.

Джинні чарівна і руда. Фото Independent

Історію про "Гаррі Поттера і прокляте дитя" розкажуть у двох частинах, і обидві будуть доступними у книжковій формі.

Середній син Поттерів Альбус, названий на честь Альбуса Дамблдора. Про нього поки відомо мало. Фото Independent

Прем'єра передпоказів вистави відбудеться у лондонському театрі Palace 7 червня. Сама ж прем'єра запланована на липень. Фанати стояли у чергах, щоб придбати квитки, ще наприкінці 2015 року.

Нині відомо, що Альбус Поттер страждатиме від слави своєї родини, якої він ніколи не прагнув. Саме батькові з сином доведеться дізнатися, що "інколи темрява приходить з неочікуваних місць".

Автором п'єси є не лише Джоан Роулінг, а й сценарист, володар британської кінопремії Bafta Джек Торн та режисер Джон Тіффані.

Реклама:

Головне сьогодні