Новий друг для Вінні-Пуха. Книга до 90-річчя дитячого улюбленця вийде уже незабаром

— 20 вересня 2016, 15:00

Ліс, у якому мешкають персонажі книг Мілна, стане домом для багатьох інших тварин.

Вінні-Пуху доведеться подружитися з одним із нових мешканців – пінгвіном, пише The Guardian.

Офіційний сіквел "Найкращий ведмідь у всьому світі" ("The Best Bear in All the World") вийде уже 6 жовтня.

Нового персонажа вигадав письменник Браян Сіблі. На ідею його надихнула маловідома фотографія сина Алана Мілна – Крістофера Робіна Мілна. На світлині хлопчик грає з пінгвіном и плюшевим ведмедем.

[L]Іграшку-ведмедя, який став прототипом одного із найулюблениіших дитячих персонажів, купила мати Крістофера Мілна у магазині Harrods toy, надихнувши Алана Мілна на створення саги. Схоже, що пінгвіна придбали у тому ж магазині, звідки у дім Мілнів потрапили й інші іграшки, ставши героями розповідей про Вінні-Пуха та його друзів.

"Думка про те, що Пух міг зустріти пінгвіна, здивувала мене не більше, ніж те, що у лісі він познайомився із кенгуру і тигром. Це могло б трапитися, коли сніжного дня, Пінгвін знайшов свій шлях до Лісу", – розповів Сіблі.

Письменник також зізнався, що обожнює історію про Вінні-Пуха із самого дитинства і написати власне продовження до неї – було для нього неймовірно цікаво та складно.

Вінні-Пуху доведеться подружитися з пінгвіном. Фото ourdailyread.com

"Що допомагає історіям про Пуха легко запам'ятовуватися – це їхня спроможність впливати на двох рівнях. Діти, слухаючи розповіді, уявляють, що відбувається з їхніми персонажами, а дорослі розуміють, що під хутром та пір'ям тварин приховані справжні людські характери й вчинки, які можна помітити у членів своєї родини, друзів і колег", – поділився Сіблі.

Реклама:

Головне сьогодні