Український дизайнер став автором офіційних постерів до серіалу "Нарко"

— 21 жовтня 2016, 12:31

На початку вересня стартував показ другого сезону "Нарко", що розповідає про життя наркобарона Пабло Ескобара і його протистояння з Управлінням по боротьбі з наркотиками.

Серіал став одним з найпопулярніших проектів Netflix, заслуживши похвалу і критиків, і глядачів (на сервісі IMDb у нього оцінка 8,9).

[L]Постери цього сезону намалював виходець із Кривого Рогу Стас Нікітін, повідомляє Platfor.ma.

У минулому році його знайома, яка працювала дизайнером в американському креативному агентстві andcompany, запропонувала Нікітіну зробити невелике завдання для каналу History.

Після успішного складання проекту його запросили переїхати в Лос Анджелес на постійну роботу і через майже рік роздумів і безлічі віддалених проектів він перебрався в США, де зараз працює арт-директором в andcompany.

Український дизайнер Стас Нікітін став автором офіційних постерів до другого сезону популярного американського серіалу "Нарко"

Нікітін впевнений, що прикладів успішної співпраці українців з відомими проектами багато, але публікувати проекти не дозволяє строгий договір про нерозголошення.

"Немає нічого дивного в тому, що українець робить постери для кіно. В Україні і Росії дуже багато талановитих CG-художників, просто в якийсь момент мені пощастило більше ніж іншим", – розповів він Platfor.ma.

"Головна відмінність в роботі з серйозними проектами в тому, що, наприклад, Netflix і команда andcompany так формулюють завдання для дизайнера, що проект проходить без особливих проблем і моральних витрат. Цим, напевно, і відрізняється робота з великим клієнтом. Вони точно знають, чого хочуть", – пояснює Стас.

Реклама:

Головне сьогодні