Восьма частина "Гаррі Поттера" стала книгою року за версією Google

— 13 грудня 2016, 12:30

Підсумовуючи рік, компанія Google оприлюднила перелік топ-100 книг, які були найбільш популярні серед користувачів Google Play, повідомляє Business Insider.

Перше місце у рейтингу посіла книга "Гаррі Поттер і прокляте дитя", п’єса за сюже­том Джоан Ролінг, написаної у співавторстві з Джоном Тіффані та Джеком Торном.

Книга стала восьмою частиною пригод хлопчика-чарівника. У перший день продажу як у Лондоні, так і на презентації українського перекладу в Києві, за нею вишиковувалися величезні черги шанувальників.

[L]На другому місці в рейтингу Google розмістилася "Дівчина в поїзді" Поли Гоукінгс.

До трійки лідерів увійшов роман "До зустрічі з тобою" американської письменниці Джоджо Мойес.

У десятку найпопулярніших книг увійшла також одна із частин серії "50 відтінків сірого" англійської письменниці Еріки Джеймс, написані від імені Крістіана Грея.

Одразу за нею йде "Дім дивних дітей" Ренсома Ріггза, дебютний роман американського письменника Енді Вейра "Марсіанин", книга про 10-денне очищення організму зеленими смузі Джей-Джей Стім та перша книга циклу епічних фентезі-романів "Пісня льоду і полум'я" Джорджа Мартіна.

Книги про Гаррі Поттера потрапили і до двадцятки найпопулярніших у Google Play, так само як і друга частина серії "50 відтінків сірого".

50-те місце посіла книга Девіда Балдаччі "Остання миля", а рейтинг 100 найпопулярніших замкнув комікс "Бетмен проти Супермена: Найкращі битви".

Реклама:

Головне сьогодні