Країни-учасниці Євробачення-2017 визначилися з порядком виступів

— 31 січня 2017, 14:46

31 січня відбулося жеребкування країн, за яким визначився порядок виступів у першому (9.05) другому (11.05) півфіналах Євробачення-2017.

Під час першої частини жеребкування визначалося, у якому з півфіналів голосуватимуть, але не виступатимуть країни "Великої п’ятірки" (Франція, Німеччина, Італія, Іспанія, Велика Британія), а також країна, яка приймає конкурс (Україна), повідомляє UA:Перший.

Ці країни автоматично проходять до фіналу.

Під час першої частини жеребкування визначалося, у якому з півфіналів голосуватимуть, але не виступатимуть країни "Великої п’ятірки" (Франція, Німеччина, Італія, Іспанія, Велика Британія), а також Україна. Фото 1tv.com.ua

Крім того, Німеччину та Швейцарію не включили до процесу жеребкування, розподілили до другого півфіналу за проханням сторін.

До фіналу Євробачення-2017 пройдуть по 10 країн із кожного півфіналу.

До фіналу Євробачення-2017 пройдуть по 10 країн із кожного півфіналу. Фото 1tv.com.ua. Для збільшення натисніть на зображення

Нагадаємо, півфінали Євробачення-2017 пройдуть 9 та 11 травня 2017 року, а фінал – 13 травня.

[L]Напередодні жеребкування організатори Євробачення оприлюднили логотип та слоган цьогорічного конкурсу.

Соцмережі одразу відреагували на лого, пропонуючи свої варіанти – "коса Тимошенко", "японські паперові ліхтарики", "ковбаса".

Раніше повідомлялося, що російські артисти, внесені до "чорних списків" діячів культури, не зможуть взяти участь у Євробаченні- 2017, яке прийматиме Київ.

На проведення конкурсу планують виділити 655,7 мільйонів гривень.

Йшлося і про те, що церемонію відкриття Євробачення-2017 планувалося провести на території Софійського собору. Згодом повідомлялося, що жодна з офіційних подій Євробачення-2017 не відбудеться у Софії.

Урочисте відкриття Євробачення-2017 планують провести біля Маріїнського палацу в центрі Києва.

Реклама:

Головне сьогодні