У Вірменії заявили, що їхня представниця на Євробаченні не була в окупованому Криму

— 24 березня 2017, 11:41

Учасниця Євробачення-2017 Арцвік Арутюнян не давала концертів в окупованому Криму – наполягають ЗМІ Вірменії, цитуючи слова її сестри Шогер Арутюнян.

Учасниця Євробачення-2017 Арцвік Арутюнян не давала концертів в окупованому Криму – наполягають ЗМІ Вірменії. Фото yodnews.ru

Сама ж виконавиця поки ніяк не прокоментувала заяву радника глави МЗС України Антона Геращенка про те, що всіх учасників конкурсу, який у травні відбудеться в Києві, СБУ перевірить на порушення українського законодавства.

PR-менеджерка Суспільного мовника Вірменії Арусік Захарян розповіла виданню Sputnik, що співачка на даний момент активно репетирує і готується до півфіналу.

"Що стосується згаданого питання, то Суспільне телебачення не отримувало жодного письмового звернення з цього приводу", – сказала Захарян, додавши, що Вірменія вже більше 10 років бере участь в конкурсі.

Нагадаємо, СБУ заборонила на 3 роки в'їзд в Україну російській виконавиці Юлії Самойловій, обраній для участі у Євробаченні-2017.

[L]Крім того, відомство перевірить й інших закордонних виконавців, які могли порушити закон, виступаючи на окупованих територіях або в анексованому Криму.

Серед тих, кого перевірятиме СБУ, точно буде співачка Арцвік Арутюнян, яка у травні на Євробаченні у Києві має представляти Вірменію.

"У разі якщо учасниця від Вірменії виступала в Криму, це буде розглянуто за всіма пунктами. Україна має показати, що потрібно поважати її кордони", – заявляв Геращенко.

Відомо, що сім'я вірменської співачки переїхала в Росію, коли Арцвік було 5 років.

На Євробачення співачка готує пісню "Fly With Me". Попередньо було визначено, що вона має виступати у першому півфіналі 9 травня.

Реклама:

Головне сьогодні