У Росії хочуть перевірити фільм "Красуня і Чудовисько" на гей-пропаганду

— 6 березня 2017, 12:40

Депутат держдуми Росії Віталій Мілонов попросив міністра культури Володимира Мединського провести допрем'єрну перевірку фільму "Красуня і Чудовисько" на пропаганду гомосексуалізму.

Російський депутат хоче перевірити фільм "Красуня і чудовисько" на "гей-пропаганду". Фото assets.rappler.com

У зверненні парламентар зазначив, що, згідно з повідомленнями ЗМІ, в американському мюзиклі, який днями вийде в російський кінопрокат, однією з сюжетних ліній будуть гомосексуальні стосунки між головними героями, повідомляють РІА Новини.

[L]"У даному випадку громадськість не може дивитися мовчки на те, що пропонують кінопрокатники під виглядом дитячої казки – явна, неприкрита, безсовісна пропаганда гріха, збочених сексуальних відносин", – заявив депутат.

Як зазначив Мілонов, вихід фільму запланований на початок весняних шкільних канікул, і він отримав безліч повідомлень і листів від стурбованих батьків.

Мілонов попросив Мединського організувати допрем'єрну перевірку фільму. Якщо ж в ньому виявляться елементи пропаганди гомосексуалізму і педофілії, то потрібно заборонити показ картини у всіх, без винятку, кінотеатрах Росії.

Раніше у компанії Disney заявили, що у новому фільмі "Красуня і чудовисько" буде гей-сцена.

Творці фільму повідомили, що один із персонажів чоловічої статі відчуватиме сильні почуття до Гастона.

Таким чином, любовна сцена персонажа Лефу і Гастона стане першою появою одностатевих відносин в картинах студії Уолта Діснея.

Згідно з сюжетом, Лефу (чиє ім'я перекладається з французької як "божевільний") – добрий друг Гастона починає бажати його.

Емма Уотсон не раз говорила, що хотіла б зобразити красуню більш феміністичною героїнею, ніж це було у класичних екранізаціях казки. Фото wallpapercave.com

Режисер Білл Кондон розповів, що роль Лефу стане проривною з точки зору освітлення ЛГБТ-спільноти в кінофільмі кіностудії, традиційно орієнтованої на дитячу та сімейну аудиторію.

Емма Уотсон не раз говорила, що хотіла б зобразити красуню більш феміністичною героїнею, ніж це було у класичних екранізаціях казки.

Практично повна відсутність ЛГБТ-персонажів і любовних ліній в кінострічках Disney ставало приводом для критики з боку активістів гей-руху.

Реклама:

Головне сьогодні