Leopolis Jazz Fest: Альфа-Банк не спонсоруватиме джазфест у Львові

— 16 травня 2017, 11:37

Альфа-Банк Україна не буде спонсором джазової події у Львові з 2018 року, а фестиваль змінить назву з Alfa Jazz Fest на Leopolis Jazz Fest.

Фото alfajazzfest.com

"Наразі ми проходимо період інтеграції Альфа-Банку Україна і Укрсоцбанку і не знаємо достеменно, з яким єдиним брендом будемо працювати через кілька років. Яку з назв ми виберемо – Альфа-Банк, Укрсоцбанк або третій варіант – поки не вирішено. Ми підтримуємо фестиваль у прагненні стати самостійним, бажаємо успіхів і будемо стежити за його розвитком", – йдеться у повідомленні Альфа-Банку Україна.

На сайті фестивалю йдеться, що відразу після проведення Alfa Jazz Fest 2017 буде оголошено тендер для визначення генерального партнера на 2018 рік.

Крім того, у 2017 році Alfa Jazz Fest розпочинає співпрацю з однією з найбільших радіостанцій Великої Британії Jazz FM (UK).

Фото alfajazzfest.com

Концерти Alfa Jazz Fest знімає та транслює найбільший у Європі музичний телеканал Mezzo, фестиваль увійшов у ТОП-10 найкращих джазових фестивалів Європи згідно з британським виданням The Guardian, а також в рейтинги кращих джазових фестивалів світу за версією провідних профільних джазових журналів DownBeat та JazzTimes.

[L]"Фестиваль був створений за ініціативи Альфа-Банку Україна та його основного акціонера Михайла Фрідмана. Після проведення першого фестивалю ми дійшли згоди, що побудувати потужний міжнародний бренд можна на умовах незалежності у прийнятті рішень та самостійності оргкомітету, – відзначила виконавчий директор Alfa Jazz Fest Наталія Горбачевська.

Тоді Альфа–Банка Україна запевнив нас, що ми отримаємо усі необхідні повноваження. Відсутність комерційних брендів у назві дозволить реалізувати повний потенціал Alfa Jazz Fest та відкриє нові можливості щодо залучення партнерів та меценатів".

Фото alfajazzfest.com

Перший Alfa Jazz Fest проходв у Львові у 2011 році. Цьогоріч фестиваль пройде у Львові з 23 по 27 червня.

Реклама:

Головне сьогодні