"Долаючи тишу": 5 роликів із відеопоезією молодих авторів

— 30 травня 2017, 18:05

Цикл відеопоезії "Долаючи тишу" складається з 5 авторських відео, відзнятих на вірші сучасних українських поетів Лесика Панасюка, Елли Євтушенко, Тараса Малковича, Дарини Гладун та Богдана-Олега Горобчука.

До циклу увійшли вірші сучасних українських поетів Лесика Панасюка, Елли Євтушенко, Тараса Малковича, Дарини Гладун та Богдана-Олега Горобчука. Фото breakthesilence.shchohla.org

Автори музичного супроводу – Endless Melancholy (original version) та Жене Слов’ян&CB1 (festival version).

Поети, чиї тексти увійшли до відеороликів, публікувались у книжках, журналах та антологіях в Україні, Польщі, Словаччині, Німеччині, Франції, США, Азербайджані, Молдові, Росії, Литві, Латвії, Іспанії, Бразилії.

"Це несправедливо, адже у нас є багато талановитих поетів і письменників, які, на жаль, лишаються маловідомими широкій публіці. Тому проект "Долаючи тишу", завдяки своєму популярному і цікавому формату, дозволяє цю аудиторію значно розширити", – розповів вважає в.о. директора Інституту книги Ростислав Семків.

Проект носить некомерційний характер і реалізується за підтримки Міністерства культури України і Благодійного фонду «Смолоскип».

Реклама:

Головне сьогодні