Пішла з життя музикантка і фотографиня Ніна Гайдай

— 26 вересня 2017, 12:11

Піаністка, концертмейстерка і фотографиня Ніна Гайдай пішла з життя 25 вересня після тривалої боротьби із онкозахворюванням.

Про це повідомив її чоловік, фотограф Ігор Гайдай на Facebook.

"Уранці 25 вересня серце моєї любої Ніни зупинилося, і її душа покинула тіло. У мене немає слів, думок та ідей, як жити далі. Тому прошу вибачити друзів і близьких за мою неконтактність, прийду до тями і повідомлю про подальші дії", – написав Ігор.

У 2016-му Ніні поставили діагноз "рак крові".

Друзі родини повідомили, що публічного прощання з Ніною не буде. Пізніше буде організовано вечір пам'яті Ніни Гайдай.

Історію кохання Ігоря та Ніни Гайдай "Українська правда. Життя" розповідала у березні.

Маючи музичну освіту, Ніна Гайдай долучилася до справи свого чоловіка – фотографування.

Спочатку Ігор просив її допомагати з проявкою матеріалів, асистувати, а в результаті Ніна стала співавторкою, рівноправною партнеркою, тому що вони з професійною легкістю можуть замінювати один одного.

Вони прожили разом понад 30 років.

"Я навіть не знаю, чим я більше милувався в Ніні: зовнішністю чи красою її душі. Пам'ятаю, як в перші наші роки жадібно поглинав запах вітру з її волосся. З моря дув легкий вітер, а я стояв за спиною Ніни, обіймав її, п'яніючи від запаху волосся коханої.

[L]Іноді я неуважно слухав Нінині слова, тому, що був захоплений егоїстичними думками, про те як мені пощастило бути поруч з нею.

Трохи спогадів, але хотів сказати не лише про це, а й про те, що не варто соромитися високих слів, не варто соромитися високих почуттів. Не відкладайте, на потім зізнання в коханні, в захопленні", – розповідав Ігор.

Реклама:

Головне сьогодні