Кіносайт IMDb назвав 10 найпопулярніших фільмів 2017 року

— 21 грудня 2017, 11:02

Найбільший ресурс і база даних кіно IMDb (Internet Movie Database) оприлюднив 10 найпопулярніших фільмів та серіалів 2017 року.

У топ-10 фільмів першу сходинку посіла стрічка "Воно" – американський фільм жахів, знятий Андресом Мускетті за однойменним романом Стівена Кінга.

На другій сходинці опинилася "Диво-жінка" – пригодницький фільм, заснований на історії персонажа DC Comics від студії Warner Bros. Pictures.

До трійки лідерів потрапила картина музичний фільм-фентезі "Красуня і чудовисько", знятий Біллом Кондоном як рімейк діснеївського мультика за однойменній казкою Жанни Марі Лепренс де Бомон.

[L]Далі у рейтингу по порядку розташувалися стрічки: "Логан", "Вартові Галактики 2","Ліга справедливості", "Спліт", "Чужий: Заповіт", "Тор: Рагнарок", "Той, що біжить по лезу 2049".

У десятці популярних серіалів 2017 року на перших трьох сходинках опинилися "Гра престолів", "13 причин, чому", "Ходячі мерці".

Із четвертого по десяте місце телевізійні шоу за популярністю розташувалися так: "Рік і Морті", "Дуже дивні справи", "Вікінги", "Американські боги", "Американська історія жахів", "Захисники" й "Табу".

Реклама:

Головне сьогодні