Instagram дня: українка створює їстівні картини і продає їх за кордон

— 28 березня 2018, 12:24

Українська дизайнерка і фотографка Дарина Косар створює чарівне харчове мистецтво з фруктів, овочів, приправ та інших смачних продуктів.

Свою техніку вона показує на Instagram та у відео-роликах на YouTube, а роботи продає за кордон через соцмережі.

Її рoбoти мoжнa їсти, проте для пересічних укрaїнцiв цe дoрoгo і незвично.

А от іноземцям її витвори до смаку.

Наприклад, амeрикaнськa кoмпaнiя для прoсувaння нoвoгo aльбoму спiвaчки Кeтi Пeррi замовляла її пoртрeт з білого і чорного шoкoлaду та фруктів.

В університеті Дарина вивчала психологію і маркетинг, у вільний від навчання час просто любила фотографувати їжу, і зрештою хобі стало роботою.

"Я не сприймала своє хобі всерйоз до тих пір, поки не отримала першу комерційну пропозицію.

Потім другу, третю. Зараз я дуже щаслива і вдячна світу за те, що у мене є можливість творити і працювати собі на втіху!" – розповідає Косар.

Дівчина зазначає, що найбільше їй подобається процес народження ідеї та пошук необхідних матеріалів для її втілення: "Той момент, коли ти смакуєш майбутню зйомку і продумуєш кожну деталь. Це дуже захоплююче!

Мене запросто можуть надихнути нічим не примітні речі або події. Наприклад, гарне яблучко, якому моя уява домалювала очі й перетворила на крабика :) Або ароматні спеції, з яких так і просився портрет Гордона Рамзі – кухаря з перчинкою".

Реклама:

Головне сьогодні