Пісня дня: спільний трек "Бумбокс" та The Gitas

— 21 червня 2018, 12:55

Андрiй Хливнюк ("Бумбокс") і Саша Чемеров (The Gitas) записали спільний трек "Тримай мене".

Він увійде до повноформатного албому "Бумбокс", який зараз записують, та до міні-альбому The Gitas, що писався упродовж двох років в Лос-Анджелесі. Реліз під назвою Purge вийде для України спеціальним виданням.

Андрiй Хливнюк і Саша Чемеров давно тримали в голові ідею записати спільну композицію і ось, нарешті, її вдалося втілити у життя, йдеться в їх інтерв'ю FDR.

З невеликим тимчасовим розривом презентують три версії треку: оригінальну, прем'єра 21 червня; акустичну i версію Чемерова.

Андрій Хливнюк: Вийшла просто офігенна пісня, котру я залюбки слухаю сам, і яка мені не набридла, незважаючи на те, що ми її вже тисячі разів послухали, поки зводили. Це було круто!

Саша Чемеров: Пісня дуже глибока і головне, що в ній є – це повітря, яке залишається для слухача. Кожен зможе сам натягнути на себе свій сенс, не зважаючи на те, що ми з Андрієм теж кожен вкладали туди свої смисли. Там є і між рядками, і в рядках, і в настрої музики, і в подачі, у тому, як ми це робимо, як співаємо, як ми це відчуваємо.

Реклама:

Головне сьогодні