Яка музика найпопулярніша на YouTube? Хіт-паради ресурсу стали доступні в Україні

— 12 січня 2019, 10:01

Тепер про найпопулярніші музичні новинки світу дізнаватися можна дуже легко.

Ресурс YouTube зробив доступним свої рейтинги для 29 країн, в тому числі й для України.

Хіт-паради, де зараз на першому щаблі в світі перебуває болівудський хіт Aankh Marey, ґрунтуються виключно на кількості переглядів від понад 1 мільярда музичних фанів, які відвідують YouTube щомісяця, і є новим місцем, де можна подивитись, яка музика зараз є популярною на YouTube.

На першому щаблі в світі перебуває болівудський хіт Aankh Marey

Шанувальники музики тепер можуть легко отримувати доступ до хіт-парадів YouTube у вигляді списків відтворення, які відображатимуться на домашніх екранах або в пошуку.

Усього можна побачити п'ять плейлистів с чартами: три специфічні для країни та два глобальні списки.

Користувач може також додати свої улюблені чарти до своєї бібліотеки, щоб бути в курсі того, що відбувається на платформі.

Хіт-паради YouTube тепер відображатимуться у вигляді списків відтворення

Окремо, YouTube Music в Україні формує підбірку Artists To Watch/Варті уваги, до якої увійшли артисти, на творчість яких варто звернути увагу – вони зараз швидко розвиваються та їхня популярність зростає та поширюється в Україні і навіть в інших країнах.

Демонструючи справжню різноманітність сучасної української музичної сцени, до списку увійшли як сольні виконавці, так й групи, які виконують музику в різних стилях: від репу до хард-року, від поп-музики до етно-хаузу.

Зараз у YouTube доступні наступні хіт-паради:

Топ-100 пісень: найпопулярніші композиції на YouTube

Чарт "Топ-100 композицій" поєднує в собі кількість переглядів пісні на YouTube (зокрема офіційне музичне відео, офіційну пісню, що використовується у користувацькому контенті, та лірік-відео).

Чарт оновлюється щонеділі о 12:00 за тихоокеанським часом. Кожна країна отримує як глобальну, так і локальну, специфічну версію цього хіт-параду.

Топ-100 пісень: найпопулярніші композиції на YouTube

Топ-100 музичних відео: найпопулярніші музичні відео

Це глобальні та локальні чарти, які демонструють музичні відео, що найчастіше переглядали минулого тижня.

Топ відео оновлюються щонеділі о 12:00 за тихоокеанським часом. Кожна країна отримує як глобальну, так і локальну, специфічну версію цього хіт-параду.

20 популярних – локальний хіт-парад

Новий чарт з музичними тенденціями оновлюється кілька разів на день, щоб забезпечити унікальний режим перегляду в реальному часі найпопулярнішої музики в країні.

Цей чарт демонструє нові музичні відео, які стали популярними відразу після появи, і є зрізом того, що рухає музичну індустрію сьогодні.

Гурт "Казка" продовжує бути в фаворитах

Вас також може зацікавити:

Вас також може зацікавити:

Реклама:

Головне сьогодні