Крим привітає киян з Днем Незалежності 8-годинним концертом

— 24 серпня 2019, 08:42

Масштабний 8- годинний Open Air концерт "Кримський Дім об’єднує серця" пройде у самому серці Києва.

У заході, який присвячений 28-й річниці Незалежності України, візьмуть участь Джамала та Олександр Положинський.

Крим привітає киян з Днем Незалежності 8-годинним концертом

Концерт, що пройде 25 серпня, на галявині Національного музею історії України в Києві (вул. Володимирська 2), матимеме денну та вечірню програми, правозахисний майданчик та зону майстер-класів.

Денну програму, що розпочнеться о 15-00, відкриє кримськотатарський інструментальний гурт "Мусафір", а також співачки Е.К.А. та Оксана Роспоп, етно-виконавиця Іванна Червінська.

Паралельно відбуватимуться майстер-класи з розпису хною, техніки малювання на воді – ебру та виготовлення кримськотатарського національного головного убору – фес, гончарного мистецтва за участі кераміста Рустема Скибіна та його студії.

Також діятиме правозахисна галявина під час якої пройде акція #SaveOlegSentsov та о 16-00 відбудеться прем’єра фільму "Керченські бранці" про полонених українських моряків від Громадського ТБ.

О 18-00 з офіційної частини організатори розпочнуть вечірню програму, де з концертами виступлять етно-гурт "Курбаси", кримськотатарський панк-рок гурт "Shatur Gudur", співачка Eльвіра Сарихаліл та Олександр Положинський зі своїм музичним проектом "Був’є".

О 18-00 розпочнеться вечірня програма

Хедлайнером стане Jamala, українська співачка, переможниця Євробачення-2016.

На гостей чекає видовищне вечірнє 3D-меппінг шоу, що змусить поринути глядачів у казковий Крим.

Вхід вільний.

Концерт проводить "Кримський Дім" за підтримки Українського культурного фонду, Національного музею історії України та Земляцтва кримських татар "Дженішке".

Медіа-партнери: Українська Правда, Новое Время, Громадське Телебачення, UA: Суспільне, радіо Аристократи, Крим Реалії, QHA, UA TV.

Реклама:

Головне сьогодні