Що подивитись: 10 найкращих мінісеріалів 2010-х

Катерина Хорощак — 20 листопада 2019, 12:50

Небанальні сюжети, чудова гра акторів та небагато серій – Times склав список популярних мінісеріалів десятиліття.

Стає все холодніше, тому час залізати під ковду і насолоджуватися серіалами.

Мілдред Пірс / Mildred Pierce (HBO, 2011)

Цей п'ятисерійний мінісеріал - повторна екранізація роману Джеймса М. Кейна "Мілдред Пірс" 1941 року. Режисер – Тодд Хейнс, в головній ролі – Кейт Вінслет.

Серіал про домогосподарку середніх років Мілдред Пірс, від якої пішов чоловік. Не вона не зневірюється і намагається налагодити своє життя і життя своїх дітей.

Вершина озера / Top of the Lake (телеканал Sundance, 2013)

Це багатосерійна британсько-австралійська детективна драма, яку створили Джейн Кемпіон і Джерард Лі. Головну роль грає Елізабет Мосс – акторка із серіалу "Розповідь служниці".

Жінка-детектив приїхала в занепадаюче містечко, щоб врятувати дитину – зниклу вагітну дванадцятирічну дівчинку.

Вовчий зал / Wolf Hall (PBS, 2015)

Це британський історичний мінісеріал. Він заснований на романах "Вовчий зал" і "Внесіть тіла" письменниці Гіларі Ментел.

Дія розгортається в Англії в 1529 році. Країну на порозі Громадянської війни, яка може знищити державу. А все тому, що Генріх VIII вирішив розлучитися зі своєю дружиною.

Американська історія злочинів / American Crime Story: The People vs. O.J. Simpson (FX, 2016)

Це американський телесеріал на основі реальних подій. Кожен сезон розповідає про гучний злочин, що залишив свій слід в історії Сполучених Штатів.

Одного разу вночі / The Night Of (HBO, 2016)

Одного разу вночі в Нью-Йорку студент мусульмансько-американського коледжу Назір Хан краде у тата таксі. По дорозі на вечірку він зустрічає Андреа.

Після ночі сексу і наркотиків Назір прокидається і бачить, що дівчина зарізана. Наз не може бути повністю впевнений, що він не винен.

Молодий Папа / The Young Pope (HBO, 2017)

Ще до того, як "Молодий Папа" вперше вийшов на екрани, він з'явився в тисячях мемів. Головний герой – наймолодшим в історії Папа, глава католицької церкви.

Завдяки тому, що персонажа грає Джуд Лоу, Папа ще й гарячий.

Вона ж Грейс / Alias ​​Grace (Netflix, 2017)

Серіал розповідає історію покоївки-іммігрантки Грейс Маркс, яку довічно засудили за вбивство свого роботодавця Томаса Кіннера в 1843 році.

Патрік Мелроуз / Patrick Melrose (Showtime, 2018)

Це мінісеріал з Бенедиктом Камбербетчем у головній ролі.

Патрік Мелроуз – один з найвидатніших персонажів в сучасній художній літературі – англійський аристократ, який використовує наркотики, секс і нігілізм, щоб впоратися із травмою сексуального насильства, яке він переніс у дитинстві від рук свого батька.

Гострі предмети / Sharp Objects (HBO, 2018)

Журналістка Камілла Прікер повертається в своє рідне місто, щоб написати статтю про недавнє жорстоке вбивство дівчини. Це повинно допомогти Каміллі вийти з творчої кризи.

Але повернення в рідне містечко розкриває важкі стосунки Каміли з матір'ю, що призвело до серйозних психічних проблем.

Поки в місті посилюється страх і наростає загальне напруження, Камілла намагається знайти вбивцю і не потонути у власних проблемах.

Коли вони побачать нас / When They See Us (Netflix, 2019)

В основі сюжету серіалу реальні події, що відбулися в США в 1989 році, коли п’ятьох підлітків засудили за зґвалтування 28-річної жінки строком від 5 до 13 років.

Але потім виявивилося, що вони можуть бути невинними.

Вас також може зацікавити:

Що подивитися у листопаді: 2 версії "Війни світів", нові сезони "Методу Камінскі" та "Касл-Рок" + ще 3 серіали

ТОП-10 найпопулярніших фільмів та серіалів від Netflix

10 кращих серіальних екранізацій сучасності: The Walking Dead, Legion, "Ковбой бібоп", "Хранителі", "Титани" та інші комікси

Ми хочемо тримати з вами зв'язок. Будемо раді бачитися і спілкуватися з вами на нашій сторінці у Facebook.

А якщо хочете бути в курсі лише новин та важливої інформації про здоров'я, підписуйтесь на нашу Facebook-групу про здоров'я та здоровий спосіб життя.

Реклама:

Головне сьогодні