П’ять причин відвідати шоу DISNEY

Цього року в Україні нарешті відбудеться подія на яку чекали довгі роки — у січні до Києва вперше в історії завітає оригінальне шоу Disney.

Побачити останній бестселер компанії — театралізовану виставу на ковзанах "Крижане серце" (Frozen) можна буде у Палаці спорту з 3 по 6 січня.

Усього на українську столицю чекає 11 вистав Disney on Ice. Розповідаємо, чому не варто їх пропускати.

Причина номер один: ви ніколи не підете розчарованими

Disney — це перш за все гарантія якості. Купуючи квиток на шоу, постановкою якого він займається, ви завжди можете бути впевнені, що під час самого шоу не залишитесь розчарованими.

Вперше шоу Disney on Ice було показано в 1981 році в Америці та хореографічні постановки на льоду так швидко отримали популярність, що вже через п’ять років, компанія Feld Entertainment Inc., що відповідає за відтворення казок Disney на льоду, почала гастролювати одночасно у шести країнах світу.

Адже усі воліли побачити шоу Disney наживо.

Причина номер два: високотехнологічне шоу

Disney on Ice — це не просто вистава на льоду.

Це високотехнологічне шоу нового рівня, для створення якого використовується велика кількість унікальних декорацій і спецефектів.

Судіть самі: головний декоратор шоу Стів Басс займався оформленням таких всесвітньо відомих премій, як Тоні та Ґреммі, а ще — відповідав за декорації у кращих бродвейських мюзиклах та у популярних американських ТБ-шоу.

Для "Крижаного серця" Стів розробив такі пересувні декорації, що у буквальному сенсі переносять глядачів у казкове королівство Ерендел.

Під час перегляду казки у кожного в залі складається відчуття, що він також — частина вистави.

Разом з Анною та Ельзою глядачі "Крижаного серця" підіймаються у казкові гори, пробираються крізь великі сніги й зустрічаються з казковими істотами й дивовижними ситуаціями.

Допомагають у створенні діснеївського настрою феєрверки та світові ефекти.

Причина номер три: професійні фігуристи

Головна відмінність шоу Disney від будь-яких інших вистав — усе має бути на висоті.

Ви ніколи не побачите шоу Disney on Ice актори в якому ледве тримаються на ковзанах.

Усі герої "Крижаного серця" — професійні фігуристи, а постановкою трюків, які вони виконують під час вистави, займається Сінді Стюарт — у минулому тренерка олімпійських чемпіонів та золотих призерів.

Сінді неодноразовий номінант на звання "Хореограф року", тому під час Disney on Ice чекайте на цікаві піруети та складні фігурні зв’язки.

Особливо цікавим шоу буде прихильникам фігурного катання, під час "Крижаного серця" вони зможуть отримати чимало задоволення, спостерігаючи за цікавою хореографією та приголомшливими костюмами героїв, тим більше, що усього в шоу залучено понад 50 фігуристів.

Як і всі казки Disney "Крижане серце" — музичне.

Усього в шоу можна почути не менше 30 діснеївських хітів, у тому числі відому на весь світ "Let It Go", що принесла казці один з "Оскарів"

Причина номер чотири: усі герої Disney в одному шоу

Хоча вистава, яку Disney везе до України, і має назву "Крижане серце", звісно, у самому шоу не обійдеться і без головних героїв діснеївських мультфільмів, що відомі на весь світ.

"Історія іграшок", "У пошуках Немо", "Король Лев", Міккі та Мінні Мауси, казкові принцеси Disney — мабуть, шоу Disney on Ice — чи не єдина вистава під час якої дитина зможе побачити усіх своїх улюбленців.

Причина номер п’ять: у що Disney немає віку

Це правда — як і атракціони знаменитого Діснейленду, фігурні шоу Disney розраховані на глядачів будь-якого віку.

Головна мета компанії довести — казки існують.

За роки існування імперії, Disney навчилися приводити доводи на такому високому рівні, що глядачі навіть не наважуються ті сперечатися.

"Крижане серце" від Disney on Ice вже побачили у 75 країнах на шести континентах і деякі з глядачів уже називають його "найкращим шоу на льоду".

3-6 січня, Палац спорту

Disney on Ice презентує "Крижане серце"

Квитки: 499-1299 грн

Реклама:

Головне сьогодні