Якщо Львів, то це Kostjukowski ®

— 20 травня 2021, 18:15

Львів щорічно приймає тисячі туристів з усього світу.

Після довгої і складної ситуації через пандемію, потенційні гості Львова з нетерпінням чекають відкриття кордонів, щоб повернуться в улюблене і душевне місто на західній Україні.

З’явилась унікальна можливість відчути всі переваги апартаментів. Адже трендом останніх років є природний туризм, коли ти приїжджаєш на 5-7 днів в місто і стаєш його частиною.

Знайомишся з визначними пам'ятками і не туристичними маршрутами. Кожен раз знаходиш щось нове. Сам готуєш сніданок і вечерю, насолоджуючись затишком стильних апартаментів.

Відчуваєш місто з середини.

У березні цього року, на карті Львова з'явився новий туристичний об'єкт, а саме, мережа апартаментів Kostjukowski.

Не дивлячись, на те, що апартаменти працюють більше 2 років і за цей час змогли прийняти більше 2 тисяч гостей, саме в цьому році були відкриті апартаменти класу "А+".

Один з номерів готелю Kostjukowski

Які можна порівняти з готельними номерами категорії 4 зірки. Просторі номери з вишуканим дизайном, інста-апартаменти виконані в стилі лофт.

Безконтактний вхід і поселення, адже це зараз найбільше хвилює гостей і туристів. Прекрасний вид на давній Львів, великий продуктовий набір і безкоштовний трансфер.

Це лише частина переваг Kostjukowski.

Але, головною відмінністю від готелів є те, що тут Ви не знайдете "штучного сервісу".

Проживаючи в апартаментах ви зможете насолодитися Львовом і хоча б на пару днів відчути себе жителем міста. А смачна кава, яку можна випити на терасі c романтичним видом, доповнить тонким ароматом красу міста.

Доречі в кожних апартаментах є фірмова гейзерна кавоварка.

Власниця проекту Вікторія Костюк каже: "Я багато подорожую і намагаюся привести до Львова всі новинки з Європи і Азії. Створюючи Kostjukowski, я з командою дизайнерів і маркетологів, хотіла поєднати душевність апартаментів, лофт дизайн і теплоту Львова. Ми ретельно підходили до вибору кольору, меблів і косметики. Щоб наші гості отримали максимальний комфорт і задоволення. Kostjukowski — це більше ніж апартаменти і комфортніше ніж готель ".

Побачимось у Львові?

Наш інстаграм — Kostjukowski.

Головне сьогодні