Англомовна версія книги "Ukraїner. Країна зсередини" очолила топ продажів на Amazon

Марія Кабацій — 23 січня 2023, 16:50

16 лютого у британському видавництві Batsford вийде англомовна версія книги "Ukraїner. Країна зсередини". Наразі видання можна лише передзамовити, однак книга вже очолила топ продажів на Amazon.

До виходу книги залишається трохи менше місяця, однак вже зараз вона очолила топ продажів на Amazon в категорії Hot New Releases in History of Ukraine.

Скріншот з Amazon

Оригінальна книга вийшла у Видавництві Старого Лева у 2019 році. В її основу лягли матеріали проєкту Ukraїner, зібрані в масштабній експедиції Україною. Видання стало найбільш продаваною книгою IX фестивалю Книжковий Арсенал.

Англомовна версія книги отримала назву Inside Ukraine: A Portrait of a Country and its People.

"Ця книжка потрапила до мене в руки як подарунок від української родини, яку я приймала у Лондоні. Мати та двоє дівчат їхали 30 годин, щоб дістатися до нас, автобусом, потягом до польського кордону, а потім літаком із Кракова. Вони не знали, що я книговидавчиня, і мій безпосередній інтерес був для них несподіванкою. Було очевидно і що їм потрібно поспати, і що книгу потрібно видати в англомовному світі. Вона була написана перед війною, і це чудовий портрет того, що означає бути українцем", – розповіла британська видавчиня Поллі Пауелл.

Фото: Batsford

На сайті Batsford розповідають, що книга про Україну міститиме понад 350 фотографій, а також QR-коди, які ведуть на довгі статті на веб-сайті Ukraïner, "що надає цілковито нового виміру книзі".

"В [книзі] Inside Ukraine читачі відкриють для себе мальовничі села, приголомшливі гірські пейзажі, середньовічні фортеці, цікаві музеї та навіть ведмежий заповідник. Тут зустрічається багато персонажів, включаючи традиційних співаків колядок, фермерів, які вирощують дикий мед, гончарів, вівчарів і виробників віників", – йдеться в описі на сайті видавництва.

Читайте також: В Інституті книги підрахували, які видання стали бестселерами у 2022 році

Реклама:

Головне сьогодні