Від "Форсажу 10" до "Підземелля і драконів". Трейлери найочікуваніших фільмів року, які показали під час Супербоулу 2023

Марія Кабацій — 13 лютого 2023, 16:00

У неділю, 12 лютого, у місті Глендейл (Каліфорнія) відбулася одна з найочікуваніших спортивних подій США – фінал Національної футбольної ліги Супербоул 2023.

Крім власне видовищної гри, яку на стадіоні та біля екранів дивляться мільйони глядачів у США та інших країнах, у перервах їх розважають виступами найвідоміших зірок та рекламними роликами, які світові бренди знімають спеціально для цієї події. Вони витрачають величезні суми за можливість показати свою рекламу глядачам фіналу футбольної гри, а також знімають у роликах зірок першої величини (цьогоріч серед них були, наприклад, Бредлі Купер з мамою та Бен Аффлек з Дженніфер Лопес).

Цьогоріч головною зіркою Супербоулу стала барбадоська поп-виконавиця Ріанна. Це був її перший вихід на сцену за останні п'ять років.

Також на Супербоулі 2023 підтримали Україну. Зокрема, під час гри на екранах стадіону State Farm Stadium з'явилося фото на підтримку гравців американського футболу з України, які зараз знаходяться у лавах захисників.

ВІДЕО ДНЯ

Окремою категорією роликів, які показують під час Супербоулу, є трейлери майбутніх фільмів. Найбільші кіностудії чекають на цю спортивну подію, аби порадувати кіноманів кадрами з найбільш очікуваних прем'єр поточного року.

Розповідаємо, які трейлери можна було побачити під час Супербоулу 2023:

"Форсаж 10" (Fast X)

Десятий фільм однієї з найуспішніших кінофраншиз "Форсаж", що стане передостаннім. У ньому, крім зірки усіх частин Віна Дізеля, знялися Мішель Родрігез, Джейсон Стетхем, Джон Сіна, Скотт Іствуд, Хелен Міррен, Джейсон Момоа і Шарліз Терон. Фільм вийде на екрани 19 травня 2023 року.

"Трансформери: Час Звіроботів" (Transformers: Rise of the Beasts)

Продовження стрічки "Бамблбі", що вийшов у 2018 році, та сьомий фільм у франшизі "Трансформери". За сюжетом, археологи з Нью-Йорку Ной (Ентоні Рамос) та Єлена (Домінік Фішбек), дізнаються про древній конфлікт, що триває між трьома фракціями Трансформерів: Максималами, Предаконами та Террорконами. Також у фільмі знялися Рон Перлман та Піт Девідсон. Прем'єра: 8 червня 2023-го.

"Вартові галактики 3" (Guardians of the Galaxy Vol. 3)

У третій частині популярного кіно про Вартових, знятій так само режисером Джеймсом Ганном, розкажуть історію генетично модифікованого єнота Ракети. До своїх ролей повернулися Кріс Пратт, Зої Салдана, Дейв Батиста, Він Дизель, Бредлі Купер та Карен Гіллан. Прем'єру назначено на 5 травня 2023 року.

"Крід 3" (Creed III)

Спортивний бойовик з Майклом Б. Джорданом та Джонатаном Мейджорсом вийде в кінотеатрах 3 березня 2023 року. Стрічка також стане для Джордана режисерським дебютом.

"Індіана Джонс і реліквія долі" (Indiana Jones and the Dial of Destiny)

П'ята стрічка про археолога Індіану Джонса. У головній ролі – знову Гаррісон Форд. Крім нього, у фільмі побачимо Фібі Воллер-Брідж, Мадса Міккельсена, Антоніо Бандераса та інших. Прем'єра: 30 червня 2023 року.

"Крик 6" (Scream VI)

Нова частина одного з найвідоміших фільмів жахів. Зі старого акторського складу залишилася лише Кортні Кокс (зірка серіалу "Друзі"). Також у фільмі знялися Дженна Ортега, зірка серіалу "Венздей", мексиканська співачка Мелісса Баррера, Гейден Панеттьєр, яку можна було бачити у "Крику 4" тощо. Прем'єра: 9 березня 2023 року.

"Флеш" (The Flash)

Супергеройський фільм режисера Енді Мускетті, заснований на персонажі коміксів DC Comics. Головну роль зіграв Езра Міллер, який вже знімався в цьому образі. Також у фільмі задіяні Майкл Кітон, Майкл Шеннон, Бен Аффлек. Прем'єра: 16 червня 2023 року.

"Підземелля і дракони: Честь злодіїв" (Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves)

Екранізація популярної рольової гри в стилі фентезі, прем'єра якої мала відбутися ще в 2021 році. У ролях: Кріс Пайн, Мішель Родрігес, Реге-Жан Пейдж, Х'ю Грант та інші. Прем'єру планують на 3 березня 2023 року (сподіваємося, цього разу точно).

Читайте також: Призер ОМКФ 2022. Вийшов трейлер драми "Бачення метелика" про українську аеророзвідницю

Реклама:

Головне сьогодні