З Ірмою Вітовською і Wellboy. Вийшов тизер української музичної драми "Королі репу"

Марія Кабацій — 23 лютого 2023, 13:39

Вийшов офіційний тизер української музичної драми "Королі репу" режисера Мирослава Латика. Стрічка вийде в широкий прокат влітку 2023 року.

Українська прем'єра фільму Латика відбулась на Одеському кінофестивалі ще у 2021 році.

Однак повномасштабна війна затримала вихід "Королів репу" на великі екрани.

"Королі репу" – історія про дорослішання, що поєднує в собі кримінальну інтригу та любовну лінію, замішану на українському репі. За сюжетом, 17-річний випускник сільської школи на прізвисько Казан (його грає Михайло Дзюба) мріє стати відомим репером та підкорити серце своєї дівчини. Прямуючи до своїх мрій, Казан готовий ризикувати, але обставини скеровують його життя в іншому напрямку.

Кадр з фільму "Королі репу"

Крім Михайла Дзюби, у фільмі знялися Ірма Вітовська, Карина Химчук, Юрій Кулініч, Дмитро Хом’як, Андрій Борис та інші. Також одну з головних ролей у фільмі зіграв український співак Wellboy (Антон Вельбой).

Композитором та саундпродюсером фільму виступив український музикант Cepasa. Свої пісні для "Королів репу" написали такі виконавці як Kalush, Kazka та Krechet.

Мирослав Латик – український кінорежисер. Режисер-постановник серіалів "Стрінгер" (2011) та "Захоплення" (2013), а також режисер-постановник та сценарист першого українського вебсеріалу "5baksiv.net". У 2019 році зняв свій перший повнометражний фільм "Халепа на 5 baksiv". Також є режисером першої в історії українського кінематографу екранізації коміксу – "Максим Оса: золото Песиголовця" (2022).

Читайте також: Український мультик "Непотрібні речі" визнали найкращою анімаційною картиною на кінофестивалі в Празі

Реклама:

Головне сьогодні