На фронті загинув актор Богдан Колесник

Анастасія Большакова — 25 грудня 2023, 13:26

На фронті 23 грудня загинув актор кіно і театру Богдан Колесник. Про це повідомило Держкіно, посилаючись на кастинг-директорку Аллу Самойленко.

Читайте УП.Культура у Telegram

Виконуючи бойове завдання військовий отримав смертельні поранення.

Після початку повномасштабного вторгнення актор долучився до лав Територіальної оборони, а пізніше потрапив на передову. Він активно вів соціальні мережі та долучався до благодійних зборів на автівки та дрони для військових.

Богдан Колесник показує дрони, які придбали за донати. Фото: Богдан Колесник.

Богдан Колесник народився у Кривому Розі, закінчив Київський театральний університет імені Карпенка-Карого. Він грав у таких серіалах, як: "СуперКопи", "Опер за викликом", "Топтун", "Маестро" та "Виходьте без дзвінка". Працював у театрі "Особистості",Луганському академічному театрі та в Українському Сучасному Театрі.

"Ще одна втрата…Виконуючи бойове завдання, сьогодні загинув наш колега, талановитий український актор Богдан Колесник. Світла памʼять нашому Герою! Залишились дружина і маленька донечка… Глибокі співчуття близьким Богдана!", – написала акторка Ольга Сумська.

Богдан Колесник.

Колеги з театру EgoisT, де також працював та брав участь у постановках Богдан Колесник, висловили свої співчуття:

"Готель" назавжди лишився свого хазяїна Джека. Спочивай з миром ГЕРОЮ. З важким серцем повідомляємо про загибель на війні нашого актора Богдана Колесника. Талановитий, веселий та відданий друг. Пам'ятатимемо тебе завжди. Нескінчена біль...".

Читайте також: На фронті загинув військовослужбовець та працівник кіноіндустрії Руслан Володін

Реклама:

Головне сьогодні