УП.Культура запускає канали в Telegram та WhatsApp

Анастасія Большакова — 9 лютого, 13:45

Відстежувати емансипацію української культури тепер стане зручніше: УП.Культура запустила власні канали в месенджерах Telegram та WhatsApp.

У них ми концентровано надаємо всю найважливішу інформацію про розвиток української культури, ділимося афішею найцікавіших подій і прем'єр по всій Україні, книжковими новинками, що мають потенціал стати бестселерами та увійти в канон.

Ми говоримо про збереження культурної спадщини та деколонізацію, повертаємо забутих митців, розповідаємо про світові тенденції розвитку мистецьких практик. А ще ми приділяємо увагу культурним політикам та темі забезпечення доступу українців до культури.

В соціальних мережах ми даємо відповіді на питання – як розуміти сучасну культуру, модерні виставки та фестивальне кіно.

Чому варто підписатися на УП.Культура в Telegram чи WhatsApp?

  • Щоб швидко дізнаватися про вартісні прем'єри та концерти, поки на них ще не розкупили квитки.
  • Щоб орієнтуватись в книжкових новинках, поки вони ще є у продажу.
  • Щоб обирати найцікавіші фільми та серіали.
  • Щоб долучитися до обговорення побаченого – ми не вимикаємо коментарі.
  • Щоб не відставати від розвитку української культури, яка за останні роки стрімко звільняється від колоніальної залежності, а також отримує визнання за кордоном
  • Щоб розуміти, чим живе європейська культура.

Підпишіться на УП.Культура в Telegram та WhatsApp, щоб бути в курсі подій у світі мистецтва та підтримувати українську культуру!

Головне сьогодні