"Наша Файта": вийшов тизер мультфільму від творців "Мавки" і Антоніо Лукіча

Анастасія Большакова — 10 вересня, 14:43
Наша Файта: вийшов тизер мультфільму від творців Мавки і Антоніо Лукіча
Film.UA

На YouTube-каналі дистриб'ютора FILM.UA вийшов перший офіційний тизер мультфільму "Наша Файта". Над створенням стрічки працювали творці "Мавки" студія Animagrad та український режисер Антоніо Лукіч, який виступив креативним продюсером.

Стежте за найважливішими подіями української культури в Telegram i WhatsApp!

Історія розповідає про 30-річного Сергія Пунька, який через помилку ангела смерті кота Мікі потрапляє на небеса. Вищі сили, в образі архангела із закарпатським говором, готові подарувати герою другий шанс. Проте, аби повернутись до життя, він повинен людину, якій він не байдужий.

Пошуки приводять Сергія на фронт, у підрозділ "Чопські пірати", і тут починається головна пригода героя з історіями про любов, дружбу, війну, зраду, пошук себе, подвиги, прозріння та дух Закарпаття.

ВІДЕО ДНЯ

Тизер постійно звертається до сучасної попкультури. Так на екрані з'являється новенький CyberTruck компанії Tesla, жарти про Закарпаття, фільм "Люксембург, Люксембург" Антоніо Лукіча.

Режисером стрічки виступив Костянтин Федоров. Також в описі до тизеру згадали й авторів оригінального однойменного проєкту: Михайла Карпенка, Павла Мандзича, Івана Боня, Ервіна Німця.

Про оригінал "Нашої Файти"

У 2013-му році на Закарпатті з’явилась групка колишніх учасників місцевого КВК, що назвали себе "Наша Файта". У своїх жартах вони постійно згадували про колорит і культуру Закарпаття й говорили упізнаваним діалектом.

наша файта
Такий вигляд має оригінальна концепція мультсеріалу "Наша Файта"
НАША ФАЙТА

Михайло Карпенко і Павло Мандзич створили оригінальний мультсеріал під назвою "Наша Файта" й робили його виключно для своєї розваги.

Зараз на каналі творців опубліковані 4 серії мультфільму.

Реклама:

Головне сьогодні