Складено рейтинг найбільш ідіотських дієт знаменитостей

— 30 грудня 2010, 13:42

Експерти наголошують, що будь-які публічні заяви артистів про лікуванні, дієти та цілющі властивості продуктів розносяться по світу "протягом секунд". Тож зіркам варто було б перевіряти науковість своїх заяв, перш ніж "відкривати рот і займатися вірусним поширенням оман".

До цьогорічного огляду SAS потрапила дієта, яка включає в себе вживання в їжу виключно кленового сиропу, лимонів та перцю. Посидіти на такому раціоні кілька тижнів полюбляють актор Ештон Катчер і Демі Мур, а також супермодель Наомі Кемпбелл.

Однак хімік Джон Елмса поспішив розчарувати зірок, заявивши, що ця дієта абсолютно марна. Мовляв, організм цілком здатний самостійно виводити "шкідливі штуки".

Окрім цього, дієта з сиропу, лимонів і перцю не лише не очищає організм, а змушує його голодувати, що, навпаки, сприяє продукції токсичних метаболітів.

Деякі знаменитості схиблені на "насиченні організму енергією". Так, футболіст Девід Бекхем, наречена принца Вільяма Кейт Міддлтон носять голографічні силіконові браслети Power Balance, які не володіють жодним ефектом, крім плацебо.

Реклама:

Головне сьогодні