Віддавши органи свого 5-річного сина, батьки врятували чотири життя

— 30 листопада 2011, 16:59

Після своєї смерті маленький Лука врятував життя 2-річним дівчинці та хлопчику, 35-річній матері двох дітей та 34-річному чоловіку.

Про це пише The Daily Mail.

"Ми з любов’ю надіслали органи Луки всім цим людям, особливо маленькій дівчинці, якій, як нам сказали, лишалося жити кілька днів… Тепер очікують, що вона вийде з лікарні в п’ятницю та буде вдома на Різдво", - каже мати Луки, Вікі Джованніні.

"Лука за своє коротке життя встиг зробити так багато речей, а ці двоє дітлахів ніколи не були за межами лікарні, тепер є сподівання, що в них буде шанс прожити таке ж життя", - говорить жінка.

Маленькому Луці стало погано о 4-ій ранку 14-го листопада. Наступного дня, о 7-ій ранку хлопчик помер у Королівській дитячій лікарні Манчестера. Лікарі й досі не впевнені, що саме забрало життя Луки. Припускають, набряк мозку в хлопчика спричинив вірус Епштейна-Барра.

"Одного тижня ми думали про те, щоби купити Луці різдвяний подарунок, наступного – шукали для нього надгробок", - говорить тато малюка.

"Він був таким чудовим хлопцем, ніколи не сидів на місці, в нього був такий життєрадісний характер, він був дуже щасливим маленьким хлопчиком", - пригадує він.

В батьків залишився ще один син, 2-річний Лео. Похорон Луки відбувся 30-го листопада.

Реклама:

Головне сьогодні