Жінка завагітніла в 53, приймаючи протизаплідні пігулки

— 25 січня 2012, 13:00

Вона не очікувала, що в 53 роки бавитиме якихось ще дітлахів, крім онуків, однак сама народила здоровенького хлопчика на ім’я Кайл.

Про це пише The Daily Mail.

Деббі завагітніла, хоча й приймала протизаплідні пігулки. Зробити тест її змусили рідні, що зауважили зміни в її фігурі. Виявилося, що жінка перебуває вже на п’ятому місяці.

Різниця в віці між малим Кайлом та його найстаршим братиком становить 26 років.

"Я вже народила трьох дітей, і думала, що ці дні вже точно минули. Я приймала контрацептиви Pill, лише для впевненості, але ніколи не уявляла, що в моєму віці зможу завагітніти", - говорить Хаджес.

"Я – бабуся, і я люблю глядіти моїх онучок – я ніколи не думала, що глядітиму ще одну власну дитину", - зізнається вона.

Помічниця ювеліра Деббі мешкає з цивільним чоловіком, 45-річним водієм Полом Кларком. Жінка має двох старших синів 26-річного Марка та 11-річного Брендона. Її донька Хейлі трагічно загинула, трохи не доживши до 18-річчя. Марк уже має двох власних дочок – 3-річну Ніколь та 2-річну Лідію.

Саме Марк першим помітив, що мама погладшала й почав з неї кепкувати.

"Він жартував, що я можу виявитися вагітною, що здавалося неможливим, адже в мене й досі були місячні", - згадує Деббі.

"Я думала, що дурно викину гроші на тест, бо не можу бути вагітною, але коли він показав позитивний результат, я не могла в це повірити. Я мусила надягти окуляри, щоб розгледіти результат, і я була неймовірно вражена. Я пішла й купила ще три тести, щоб переконатися", - розповідає матуся.

Жінка згадує, коли зі своїм відкриттям вона звернулася до лікаря, той "мало зі стільця не гепнувся".

Попри всі побоювання Деббі, її вагітність минула "як по підручнику", й у червні вона природнім шляхом народила сина.

"Я більше втомлююся, ніж раніше, особливо через нічні годування. Але мені подобається знову бути мамою", - зізнається вона.

Реклама:

Головне сьогодні