Тест

Американка, яка мріє про титул найгладкішої жінки світу, одружується з кухарем

Американка, яка важить близько 343 кілограмів, збирається вийти заміж за кухаря.

35-річний Паркер Кларк тепер готує для коханої смачні наїдки, допомагаючи їй досягти мети – стати найбільшою жінкою планети.

Про це повідомляє The Daily Mail.

Парочка торік познайомилася в інтернеті та деякий час обмінювалася електронними посланнями та фото. Нині Паркер уже перебрався до Сюзанни, до її дому в штаті Аризона, де живуть також двоє її синів, 13-річний Брендін та 17-річний Габріель.

"Ми небом були призначені одне одному. Я люблю попоїсти, а Паркер любить готувати. Його вміння готувати – одна з рис, які мене привабили. Хіба я могла встояти перед чоловіком, що має такий кухонний талант?", - поділилася Емен.

Коронну страву коханого, спагеті болоньєзе, вона може їсти цілісінький день, зізнається жінка.

Окрім приготування їжі, Паркер узяв на себе решту хатньої роботи. Він у всьому допомагає Сюзанні, витягає її на прогулянки та заняття плаванням.

"Я підтримую її, бо це робить її щасливою, і я люблю великих жінок", - запевнив Паркер.

"Звісно, мене хвилює її здоров’я, але я намагаюся дбати про те, щоб вона споживала якусь корисну їжу, наприклад, салати, та слідкую, щоб вона робила вправи", - додав він.

Кларк підтримує свою обраницю в її прагненні стати найбільшою жінкою в світі, бо це те, "чого вона хоче всім серцем". До того ж, під час останнього медичного обстеження лікар підтвердив, що здоров’я Сюзанни в порядку.

"Я кохатиму Сюзанну, як би вона не виглядала, але якби вона була моделлю з нульовим розміром, я б узагалі її не помітив", - зазначив чоловік.

Титул найважчої жінки світу нині належить американці Керол Енн Йагер – на жаль, посмертно. Вона пішла з життя в 1994-му внаслідок ниркової недостатності, спричиненої ожирінням. У свої 34 роки Керол Енн важила 544 кілограми.

Побити рекорд, зруйнувати стереотип, що бути гладким – це погано, але при цьому й не занапастити своє здоров’я, тепер намагається Сюзанна. Себе вона порівнює зі спортсменом, який наполегливо тренується, але стає не дужчим, а слабшим.