У дитсадку працювали вихователі з відкритою формою туберкульозу

— 25 травня 2012, 13:49

Це вже другий такий випадок з початку місяця у цій дошкільній установі, повідомляє УНІАН.

Хворого вихователя виявлено під час прокурорської перевірки садка, у якому на посаді соціального педагога перебувала хвора на туберкульоз жінка.

"У цій дитячій установі виявлено ще один випадок захворювання: встановлено, що у виховательки дитячого садку, яка на посаді більше року, відкрита форма туберкульозу", зазначає прес-служба прокуратури Запорізької області.

За даними заступника Бердянського міжрайонного прокурора Максима Кравченка, з 17 травня жінка перебуває на лікарняному.

Як відомо, на початку травня в бердянському міському дитячому садку № 25 "Ромашка" у педагога, яка безпосередньо працювала з дітьми, було виявлено відкриту форму туберкульозу.

[L]Після цього СЕС провела низку профілактичних заходів в установі та взяла аналізи у всіх вихованців і персоналу дитсадка, а прокуратура почала перевірку законності видачі хворій меддокументів, що дають право на роботу з дітьми.

"Станом на 24 травня відомі результати медичних досліджень стосовно 120 зі 160 вихованців установи. Фактів захворювання на туберкульоз серед цих дітей не виявлено", - повідомив прокурор Максим Кравченко.

За його словами, "за новим фактом виявлення хворого на туберкульоз співробітника Бердянська міжрайонна прокуратура почала нову перевірку – на предмет можливого причинного зв’язку першого випадку з другим".

Реклама:

Головне сьогодні