Школярка через алергію мусить жити загорнута в бинти

— 16 серпня 2012, 15:25

Фатальним для дитини може стати навіть поцілунок – одного разу вона опинилася в лікарні після того, як її цмокнула менша сестричка, яка за кілька годин до того випила молока.

Про це повідомляє The Daily Mail.

Одяг Ісли зберігається в шафі, а в холодильнику, щоби уникнути потрапляння мікрочасточок пилу, на які реагує її надчутлива шкіра. Продукти, які можна вживати Іслі, батьки тримають в окремій шафці.

Окрім пилу та молока, дівчинка має алергію на яйця, пшеницю і траву. Діагноз їй поставили ще в 6 місяців.

"Ми не можемо робити речі, які роблять інші сім’ї – навіть щось настільки звичайне, як сходити десь повечеряти, може стати смертельним для Ісли", - розповідає її мама, Кеті.

ВІДЕО ДНЯ

"Якщо щось, на що Ісла має алергію, навіть ковзне по її шкірі, в неї починається сильне висипання, яке дуже їй болить. А якщо щось опиниться поряд із її обличчям, то її горло набрякати. В неї так багато алергій, так важко тримати її подалі від таких речей", - ділиться жінка.

Минулого місяця до переліку алергенів Ісли додалося й котяче хутро – після того, як вона просто посиділа поряд із однокласником, удома в якого є кіт.

За порадою лікарів, Ісла цілодобово носить бинти. Коли ж дівчинка страждає від висипки, мама намотує їй іще один шар бинтів – вологих, щоби заспокоїти її запалену шкіру.

"Ісла не може ходити на свята чи погратися до друзів додому, бо це надто для неї небезпечно. Якщо хтось із дітей торкнеться її після того, як щось з’їсть, це може її вбити", - каже Кеті.

Єдина втіха, говорять батьки, що житті Ісли було таким від початку, і дівчинка навіть не знає іншого.

"Якось вона побачила, як діти їдять морозиво і запитала "Мамцю, а яке воно на смак?", і це дуже сумно", говорить Кеті.

Реклама:

Головне сьогодні