Трійнята, що народилися з вагою трохи більше ніж півкілограма, святкують перший день народження

— 26 листопада 2012, 16:43

Вага кожного з хлоп’ят при народженні не дотягувала до 700 грамів. "На трьох" братики отримали 12 переливань крові.

Про це пише The Daily Mail.

Малюки з’явилися на світ у результаті екстреного кесаревого розтину та назавжди змінили життя своїх батьків, Рейчел та Ешлі.

"Я дуже пишаюся моїми маленькими борцями. Після свого народження вони стільки подолали. Я дуже щаслива, що всі вони тут", - каже жінка.

Макс, Лукас та Гарві в 11 тижнів

Рейчел та Ешлі побралися в травні 2010-го та одразу взялися до планування сім’ї. Полікістоз яєчників, на який хворіла Рейчел, зменшував їхні шанси на вагітність, але за півтора роки подружжю це таки вдалося.

Перебуваючи на 20-му тижні, Рейчел почала відчувати біль в області тазу. За 5 тижнів її забрали до брістольської лікарні, де на світ з’явилися її сини.

Новонароджений Макс важив трохи більше 560 грамів, Лукас та Гарві – по 623 грами.

Хлоп’ят одразу ж помістили в інкубатори в відділенні інтенсивної терапії. Дихати їм допомагали апарати штучної вентиляції легенів – Макс пробув на ньому найдовше, цілих 2 місяці. Макс пережив операцію після розриву шлунку, а в Гарві розвинувся сепсис.

Гарві в 4 дні

Навіть коли всі страхіття лишилися позаду і Рейчел та Ешлі дозволили забрати синочків додому, до 6 березня – дати, коли вони б мали народитися, усе одно лишалося кілька тижнів.

Макс у 4 дні

Грудне вигодовування, безкінечна зміна підгузків, ігри за малечею – життя Рейчел, як і її чоловіка, кардинально змінилося, вони працюють як справжня команда, каже вона.

Лукас у 21 день

1-річні хлопчаки цілком здорові, вони обнімають та цілують одне одного – без жодних сумнівів, вони вже стали одне одному друзями, говорить жінка.

"Вони розтопили моє серце, і я дуже щаслива бути мамою трьох дітей. Просто ніколи не чекала, що усі вони прийдуть одночасно", - додає вона.

Реклама:

Головне сьогодні