Назальний спрей допоможе досягнути оргазму

— 6 листопада 2012, 16:17

Як повідомляє The Daily Mail, тому почалися клінічні випробування, так званої, жіночої віагри.

Препарат називається Tefina і виглядає він як звичайний назальний спрей. Його треба капати до носа за дві години до статевого акту. На думку розробників, дія препарату триває до 6 годин.

Ліки на основі тестостерону, для того, аби підсилити сексуальне бажання, активують певні ділянки мозку, а також посилюють приплив крові до статевих органів.

Дослідники заявили, що вони не очікують жодних побічних ефектів, таких як акне, ріст волосся на тілі або зміна тембру голосу.

Вони додали, що не повинно бути жодних шкідливих наслідків, якщо жінка не займалася сексом після введення спрею.

Tefina в даний час розробляється канадською фармацевтичною компанією Trimel і за підтримки вчених з Case Western Reserve University в США і Університету Монаш в Австралії.

Професор Сьюзен Девіс з університету Монаш веде дослідження фази II для перевірки ефективності назального спрею.

"Ми очікуємо, що препарат буде працювати, як віагра для жінок. Цей препарат можна приймати, коли жінка чекає сексуальної активності", - каже вона.

"Ми раніше показали, що для жінок з низьким сексуальним інтересом, терапія тестостероном не тільки покращує сексуальне бажання і збудження, а й підвищує здатність жінки досягти оргазму", - розповідає вона.

Утім, є і ті, хто скептично ставиться до появи нового препарату.

Так, експерт Рік Гордон вважає, що жіноча сексуальність використовується у комерційних цілях. "Чоловіки займаються сексом, аби зняти стрес, а жінки не повинні знаходитися у стані стресу, щоб займатися сексом. Тобто це складна психологічна проблема", - каже він.

Реклама:

Головне сьогодні