У дитячому садку в Миколаєві дітей годують гниллю. Відео

— 20 червня 2013, 16:47

Про це повідомляє сайт "Novosti-N".

Як розповіли самі батьки, продукти вони побачили випадково.

"Привівши вранці дітей в сад, вони звернули увагу на те, що на лавочці біля кухні одна з кухарів чистить морквину. При цьому овочі, які вона чистила, морквиною назвати складно: гнилі коренеплоди просто розлазиться в руках, перетворюючись на рідину, що погано пахне", - пише видання.

Запевнення в тому, що "все гниле обрізається", не здалися батькам переконливими, і кілька людей все-таки прорвалися на кухню.

"Те, що було там, виявилося ще гірше. Перше, на що натрапила одна з мам, це торбинка брудної тканини, в якій, як виявилося, зберігалася локшина! Через те, що недосушену локшину загорнули в ганчірку, вона стала покриватися цвіллю, видаючи відповідний запах", - пише видання.

За їх інформацією, на завершення в каструлі на плиті було виявлено якесь "вариво сірого кольору і незрозумілої консистенції".

Відповідати на запитання батьків, що це і чи будуть цим годувати їх дітей, кухар відмовилася.

"Найцікавіше, що ні кухар, ні навіть завідуюча дитячого садка не винні в ситуації, що склалася, адже готують вони суто з тих продуктів, які їм поставляє комунальне підприємство "Комбінат дитячого харчування", - пише видання.

"Наостанок залишається лише додати, що директор КП "Комбінат дитячого харчування" Надія Шуліченко була нагороджена минулого року як "кращий працівник комунального підприємства Миколаєва", - йдеться в публікації.

Реклама:

Головне сьогодні