Влада Дубаї за скинуті кілограми даватиме золоті монети

— 18 липня 2013, 11:34

Про це з посиланням на муніципалітет Дубая повідомляє Gulfnews, пише Лента.ру.

У рамках програми "Ваша вага в золоті", яка пройде з 19 липня по 16 серпня, жителі міста отримають по граму золота (близько 42 доларів США) за кожен скинутий кілограм зайвої ваги.

Перші троє лідерів за кількістю скинутих кілограмів отримають золоті монети вартістю 20 тисяч дирхамів (близько 5,5 тисяч доларів США).

Учасники будуть зважені в момент реєстрації і в заключний день програми. Винагороду отримають ті жителі Дубая, які зможуть скинути не менше двох кілограмів за цей час.

У Дубаї, як зазначив глава міського муніципалітету Хуссейн Нассер Лутах (Hussain Nasser Lootah), розташований 91 загальнодоступний об'єкт для заняття різними видами спорту.

[L]"Спекотна погода не повинна служити відмовкою - робити вправи або займатися ходьбою можна ввечері або рано вранці", - додав він.

Ожиріння є однією з головних причин передчасних смертей в Об'єднаних Арабських Еміратах. Станом на 2007 рік, близько 68% жителів країни мали надлишкову вагу.

У липні 2013 року найтовстішими людьми планети ООН визнала мексиканців.

Ожирінням страждають 32,8% мексиканців, при цьому зайва вага, за даними уряду Мексики, є у більш ніж 70% населення країни.

Як відомо, кожен п'ятий українець страждає від ожиріння. Про це свідчать дані звіту Організації об’єднаних націй щодо проблеми з надлишковою вагою у світі.

Реклама:

Головне сьогодні