9 звичок для продуктивного і спокійного ранку

— 5 листопада 2013, 13:25

Продуктивні люди знають, що ранок - це чудовий час для роботи. Лаура Вандеркам, автор видання "Що успішні люди роблять перед сніданком", описує ранок як "прекрасний період для творчості та тренувань". Вона характеризує його, як найкращий час для себе особисто, перед тим як прокинеться весь світ.

Наука свідчить про те, що сила волі є найпотужнішою саме вранці. Тож, варто скористатися нею і зробити речі, що вимагають самодисципліни. Наприклад, сходити до спортивної зали, або зайнятися вашими обов'язками.

Те, як ми проводимо наш ранок, задає тло для всього робочого дня. Спокійний і продуктивний ранок сильно відрізняється від божевільного. Що треба робити, аби ранок був більш продуктивним і менш неспокійним, знає видання The Huffington Post.

1. Планування

Підготуйтеся напередодні ввечері. Подивіться погоду. Визначтеся з вбранням. Тримайте ключі, мобільний телефон та інші необхідні зранку речі в одному місці. Краще біля дверей.

2. Уникайте будильника

Використовуйте вібрацію замість різких звуків, які налякають та змусять підстрибувати у ліжку.

3. Заправляйте ліжко

Фізичний рух - гарна справа. Думайте про заправляння ліжка, як про розтягування. Крім того, набагато приємніше повернутися ввечері до акуратної спальні.

4. Вправи

Всього 20 хвилин помірної активності вранці, підвищують настрій та дають енергію на весь день.

5. Зробіть пріоритети легшими

Якщо ви хочете бігати вранці, замініть свій комп'ютер кросівками, одягом для спорту, та покладіть його біля ліжка. Якщо ви хочете проводити більше часу з дітьми, відійдіть від телевізора та відкладіть газету.

6. Будьте уважні

Потрібно чистити зуби лівою рукою, якщо ви правша, і правою, якщо шульга. Це змусить вас бути уважнішим у цей момент.

7. Час на повітря і денне світло

Знайдіть кілька хвилин, щоб подихати свіжим повітрям і побудьте на денному світлі. Природне освітлення - важливе для гарного самопочуття.

8. Гарно харчуйтеся

Деякі фрукти і трохи вівсянки, склянка соку.

9. Виходити раніше

Відведіть 15 хвилин додаткового часу, щоб дійти/доїхати до місця призначення. Таким чином, ви дістанетесь необхідної локації з грацією та гідністю.

"Звичка рано лягати і рано вставати, робить людину здоровою, багатою та мудрою", - Бенджамін Франклін.

Реклама:

Головне сьогодні