Радить дієтолог: правила ідеального ланч-боксу для обіду на роботі. Відео
— 12 листопада 2014, 13:17
Про правила складання ідеального обіду розповіла лікар-дієтолог Оксана Скиталінська в ефірі "Сніданку з 1+1".
За її словами, основу боксу мають складати три групи продуктів: зернові хлібці або хліб, овочі та фрукти, а також групи із м'яса, риби та молочних продуктів.
[L]Готувати їжу потрібно максимально корисним способом: на пару, на грилі, з невеликою кількістю соусів та спецій. Коли прийдете на роботу, зберігайте свій бокс у холодильнику. А щоб не їсти у "сухомятку", обід краще запивати теплим напоєм.
Як же бути з десертом?
Десерти від яких не поправляються - це кисломолочні продукти та зернове печиво, сухофрукти та солодкі фрукти.
РЕКЛАМА:
Гарного дня та будьте здорові!