Тест

Обрано нового керівника Інституту Раку. Не Щепотіна

Участь в виборах взяли 688 працівників інституту, включаючи не лише медичний персонал, але й представників служби технічного обслуговування Інституту.

Про це йдеться у повідомленні Незалежної первинної профспілкової організації Національного Інституту раку (НІР).

Всього участь у виборах на посаду директора Інституту раку взяло участь 18 кандидатів. До фінальної частини Конкурсною комісією, до якої ввійшли, як представники міністерства, так і профспілок та громадських організацій, було обрано 4 кандидати: Дмитра Осинського, головного онколога Києва, Юрія Думанського ректора Донецького національного медичного Університету, Івана Тодурова – хірурга-трансплантолога з інституту Шалімова та рідного брата директора Київського міського центру серця, а також Олену Колесник, лікаря-онколога з Інституту раку, яка наразі виконувала обов’язки директора, після звільнення скандального екс-директора Ігора Щепотіна.

З 688 працівників, які взяли участь у виборах, 472 голоси було віддано за кандидатуру Колесник, 166 за Осинського, 33 за Думанського та 14 за Тодурова, що дало Колесник беззаперечну перемогу на виборах.

Відповідно до оголошеної міністром охорони здоров’я нової процедури виборів очільника Інституту, після відібрання короткого списку претендентів Комісією, їх виступом в Інституті та відкритого голосування колективу, Міністр призначить ту людину, яка перемогла на виборах.

Українська правда. Життя