Компанія Nutricia Україна піклується про українських мам і тому запускає Nutrilon у новому розумному форматі ®

— 27 січня 2016, 11:31

Основи успішного майбутнього закладаються з дитинства: харчування дитини у перші 1000 днів забезпечує здоров'я на все життя. Грудне годування є найкращим для малюка, але коли воно неможливе, необхідно зважено обирати дитячу суміш. Розуміючи, що через економічну ситуацію в країні фінансові можливості її споживачів обмежені, і прагнучи, щоб кожен малюк отримав необхідні поживні речовини, компанія Nutricia запускає суміші Nutrilon у новому розумному форматі.

Європейська Компанія Nutricia створила першу молочну суміш у Нідерландах і вже понад 100 років робить все для здорового майбутнього дітей. Вона дослідила, як українські споживачі обирають суміші, і запропонувала оновлений асортимент згідно вікових особливостей дітей і об’єму споживання. Відтепер Nutrilon в Україні представлено у пакуванні 200, 600, 800 та 1000г.

Nutrilon 200г варто обрати мамам, які хочуть спробувати суміш і лише вводять прикорм. Для комбінованого годування підійде Nutrilon 600г чи 800г. Малюкам з гарним апетитом для регулярного годування розумно обрати пакування 1000г, що має найпривабливішу ціну за порцію.1

Завдяки новому розумному формату, ще більше українських мам зможуть оцінити якість і користь Nutrilon та індивідуально підібрати суміш для своїх дітей.

Nutrilon у розумному пакуванні – це мудрий вибір мам у їх піклуванні про здоров’я малюків, адже майбутнє Вашої дитини починається сьогодні.

ВІДЕО ДНЯ

1 Середня порція споживання суміші у віці від 0 до 24 місяців

2Згідно рекомендацій педіатрів України, за даними незалежного дослідження PromoTest research, за перше півріччя 2015р., у двадцяти п’яти містах України

Реклама:

Головне сьогодні