Як обрати фільтр для води до міської квартири — рекомендації від MagaZilla ®

— 16 лютого 2016, 11:46

Такі дані наводить портал для порівняння цін на електроніку і побутову техніку Magazilla. В основі цих цифр — статистика переглядів і продажів фільтрів станом на лютий 2016 року.

Чому важливо купити фільтр

Водопровідна вода в українських містах непридатна для вживання. Річкова і озерна вода подається до споживача старими, іржавими трубами. При цьому самі технології її очищення застаріли і не дають належного ефекту. До того ж, очищення води за допомогою хлору призводить до погіршення її характеристик і шкідливого впливу на організм людини.

Жителі міст перед вживанням обов'язково воду кип'ятять. Але кращим рішенням виявиться фільтр для води. За допомогою фільтра рідина очищується до стану, придатного до вживання. На ринку представлена велика кількість моделей, про які ми коротко розповімо нижче.

Види очищувачів води

Сучасні фільтри для очищення води умовно діляться на три категорії:

  • найпростіші;
  • середньої очистки;
  • глибокого очищення.

Перший варіант включає кувшини для очищення і спеціальні насадки на кран. Всі вони використовують вбудовані картриджі, за допомогою яких і очищають воду. Одна з головних переваг — такі прилади легко можна брати з собою у відпуску. Втім, продуктивність роботи не висока, а картриджі доводиться постійно міняти.

Фільтри середнього рівня очистки більш ефективні. Залежно від конструкції, такий прилад монтується під мийку або на кухонному столі. Ефективно видаляє з води механічні забрудення, хлор, пестициди, нітрати, органічні домішки та ін. Характеризується високим ресурсом роботи. Старий картридж легко поміняти на новий.

Фільтри глибокого очищення дозволяють отримати дистильовану рідину, яку можна не тільки пити, але й використовувати у виробництві. Але використовуються вони частіше у комерційних цілях, у домашньому господарстві майже не затребувані.

Реклама:

Головне сьогодні