Психологи розкрили значення 9 найпоширеніших снів

— 7 березня 2016, 10:49

Він допоміг скласти список 9 найпоширеніших сновидінь, їх значень і кроків, які варто зробити, коли ви прокинетеся, пише The Independent

Ви знайшли порожню чи покинуту кімнату

Кімнати у будинку символізують різні риси вашого характеру. Тому відкриття кімнати, яку не використовують, ймовірно говорить про відкриття таланту, про який раніше не знали.

Чим більше часу ви шукаєте таланти уві сні, тим більше шансів, що знайдете інший, кращий вихід у реальному житті, каже Уоллес. Тому не припиняйте пошуків!

Автомобіль не слухається вас

Машина символізує вашу здатність до стабільного прогресу у якійсь справі. У житті ви, можливо, відчуваєте нестачу контролю над своїм шляхом до успіху.

Замість спроб гіперконтролювати ситуацію психолог радить не напружуватись і дозволити своїм фундаментальним інстинктам та інтуіції знайти для вас найкращий шлях.

Ви падаєте

Якщо падаєте уві сні – ви занадто сильно вчепилися у якусь життєву ситуацію. Вам не зашкодить розслабитися та відпустити події.

Не варто бути занадто стурбованим через втрату клієнта, нової пропозиції про роботу чи ще якогось шансу. Інколи корисно втратити контроль, повірити у себе та інших, дозволивши речам стати на своє місце.

Фото iwona_podlasinska/Flickr

Ви літаєте

Можете літати уві сні? Чудово, адже ви змогли звільнитися від обставин, котрі останнім часом у реальному житті тягнули вас донизу.

Вам може здаватися, що відчуття звільнення вам дав щасливий випадок чи збіг обставин, але зазвичай так трапляється, тому що ви спромоглися зробити правильне рішення чи позбавитись обмежень, які створює важка відповідальність.

Ви не готові до екзамену

Екзамени, які сняться вночі – це те, як ми оцінюємо свою здатність діяти. Ви дуже прискіпливо оцінюєте себе і критично ставитеся до власних вчинків у житті.

Припиніть піддавати себе безперервному оцінюванню. Справжній тест – це спроможність прийняти свої таланти, радіти своїм знанням і досягненням замість того, щоби розглядати їх, як під мікроскопом, і ставити собі ж оцінки.

Фото Fabian Pittroff/Flickr

Ви опинилися голим на публіці

Ми обираємо одяг, щоб створити певний образ для людей навколо. Ходите уві сні голим на публіці – цілком можливо, що у певній життєвій ситуації ви почуваєтеся уразливим і схильним до впливу.

Так, оголення може бентежити. Але інколи треба відкриватися іншим, щоби побачили вас справжнього, ваші таланти, а не обрану маску.

Ви не можете знайти вбиральню

Вбиральня символізує чітку однозначну відповідь на деякі наші фундаментальні потреби. Тому у реальному житті для вас завдання – дати собі відповідь, які саме потреби є у вас. І навчитися висловлювати та задовольняти їх.

Більше часу приділяйте своїм потребам, аніж потребам інших.

Фото wookmark.com

Ви втратили зуб

Зуби символізують, наскільки ви почуваєтеся сильним та впевненим у собі. Один хитається? Є ситуація, яка руйнує вашу впевненість.

Не варто очікувати, що ця подія справді зробить вас безсильним у реальному житті. Варто спокійно обдумати факти і ставитись до неї, як до виклику.

За вами хтось женеться

Є обставини, з якими ви хочете боротися, але поки не знаєте, як саме це зробити.

Ці обставини часто є гарною можливістю втілити особисті амбіції. Переслідувачі уві сні можуть видаватися страшними, але насправді вони звертають увагу на нереалізовані таланти і ваше прагнення досягти успіху.

Реклама:

Головне сьогодні