Ви ще маєте довіру до безкоштовної медицини? ®

— 16 червня 2016, 09:00

Можливо, станеться так, що турботливий лікар видасть вам "вітамінку" з власних запасів, і запропонує відпочити на лавці подалі від медичного закладу. Так у лікарів не виникне проблем з законом, якщо людина, що звернулася до них за медичною допомогою, раптом надумає померти у них на ґанку.

Як би там не було, якщо захворів, потрібно лікуватися. Якщо лікарі з поліклініки за місцем проживання не дуже допомагають, час згадати про медичну страховку. Добре, якщо ви працюєте в організації, яка надає своїм співробітникам послугу корпоративного добровільного медичного страхування. Адже вартість медичних послуг, навіть при не дуже серйозних проблемах із здоров'ям, завжди перевершує найсміливіші очікування. Але якщо є медична страховка, за все заплатить страхова.

Медичне страхування від СК ВУСО покриває такі ризики: гострі захворювання, ускладнення соматичних захворювань, нещасні випадки на виробництві, ускладнення перебігу вагітності.

Звичайно, корпоративне добровільне медичне страхування вигідне підприємствам. Співробітники відчувають добре ставлення з боку роботодавця, отже, краще працюють і сильніше тримаються свого робочого місця. На підприємстві зменшуються витрати на оплату лікарняних листів та на лікування співробітників, менше плинність кадрів.

Як не дивно, найбільше переваг корпоративне ДМС надає співробітникам, чиє здоров'я раптом погіршилося. Консультації, невідкладна, амбулаторна і стаціонарна медична допомога, вакцинація, доставка медикаментів, лікувально-профілактичні процедури і навіть стоматологічні послуги — все це отримає людина, якщо раптом захворіє. Причому за рахунок страхової компанії і, зрозуміло, за умови, якщо надання цих медичних послуг передбачено договором страхування.

Страхова компанія ВУСО http://vuso.ua здійснює строгий "фейс-контроль" медичних установ і співпрацює тільки з надійними, неодноразово перевіреними клініками.

Реклама:

Головне сьогодні