Це нормально – брати вихідні через психічні проблеми. Відповідь боса вразила підопічну

— 14 липня 2017, 12:29

Веб-розробниця Меделін Паркер написала листа на електронну пошту своїм колегам про те, що візьме декілька вихідних, щоб "сфокусуватись на психічному здоров'ї".

Відповідь CEO здивувала жінку, тож вона розмістила її у своєму Twitter.

Її бос Бен Сонглетон написав: "Дякую, що надсилаєш такі листи. Я використовую їх як нагадування про те, що важливо використовувати декілька днів для психічного здоров'я. Не можу повірити, що така практика не є стандартною у всіх організаціях. Ти є прикладом для нас".

Люди запитали Меделін, навіщо вона сказала, що вихідні потрібні їй саме для психологічного здоров'я.

"Я хочу бути прикладом для своєї команди. Їм повинно бути комфортно брати вихідні, якщо їм потрібно покращити психічне здоров'я. Навіть якщо вони цього не кажуть", – відповіла жінка.

Цей допис уже має понад 15 000 поширень.

Втім, бос Меделін не вважає, що написав щось екстраординарне. Він переконаний, що така практика повинна бути стандартною всюди.

За його словами, дуже важко бути чесним щодо свого психічного здоров'я на типовому робочому місці.

[L]У таких ситуаціях дуже легко сказати своїм колегам, що ви "не дуже добре себе почуваєте".

"Навіть у найбезпечнішому середовищі досі незвично прямо говорити з колегами про психологічні проблеми. Я хочу подякувати Меделін за мужність і за те, що вона допомагає нам сприймати психологічні проблеми як нормальні питання нашого здоров'я", – написав Бен.

І додав: "Зараз 2017 рік. Наша робота зобов'язує нас працювати на піку розумової діяльності. Коли спортсмени травмовані, вони сідають на лавку і відпочивають. Давайте позбудемось ідеї, що мозок працює по-іншому".

У коментарях до поста Бена користувачі почали писати, наскільки їм важливо, щоб їхні начальники думали так само, як він, і зважали на психологічні проблеми своїх працівників.

Реклама:

Головне сьогодні