Здолавши рак грудей, Мішель із США почувалась, як чоловік. І створила серію штучних сосків

— 15 жовтня 2017, 10:30

Американка Мішель Колат-Арбель долаючи рак, пережила операцію із видалення грудей, після якої почувалася, як чоловік.

Мішель Колат-Арбель. Фото azjewishlife.com

Аби захистити інших жінок, які побороли рак, від дискомпортних відчуттів, жінка запустила кампанію "Pink Perfect", створивши серію штучних сосків.

Її історію розповідає The Independent.

Мішель Колат-Арбель діагностували рак грудей у 2010 році. Уже у 2011 вона розпочала допомагати жінкам, які намагаються подолати це серйозне захворювання.

Фото forward.com

"Після видалення грудей я почувалася як чоловік. Я не могла дивитися на себе, тож приймала душ у темряві, – пригадує Мішель.

В якийсь момент мені здалося, якщо поверну собі видалені під час операції соски, почуватимуся так само, як було до операції".

[L]Тоді жінка пішла до хірурга й попросила відновити вигляд її грудей, на що лікар відповів, що шкіра у неї надто ніжна, тож оперативним втручанням нічого не змінити.

Як виявилося, це поширена проблема для жінок, які перенесли операцію, борючись із раком грудей. Їм дуже часто не вдається повернути первісний вигляд молочних залоз.

Проте Мішель не впала у відчай, а почала розробляти серію арт-сосків для протезування. Те, що почалося як хобі для себе, пізніше стало прибутковим бізнесом.

Жінка запустила сайт "Pink Perfect", на якому жінки, які пережили мастектомію, можуть обрати собі соски будь-якого кольору й форми для відновлення своїх грудей та повернення упевненості у собі.

Силіконові протези зроблені із високоякісних матеріалів, легко кріпляться і виглядають реалістично. Вони також водонепроникні, тож їх можна не знімати у душі.

Фото myrkastreet.com

Крім того, що жінки можуть обрати з асортименту на сайті, їм також пропонується створити власний дизайн – намалювати бажану форму й розмір та відправити розробникам.

Фото health.com
Реклама:

Головне сьогодні