Pornhub вручив грант на $25 тисяч. Кому і навіщо?

— 23 жовтня 2018, 11:41

Один з найпопулярніших порносайтів у світі Pornhub намагається бути соціально-орієнтованим. У нього навіть є окремий напрям Pornhub Cares.

Цього року портал вирішив профінансувати вивчення того, як споживання порнографії впливає на думки людей та стосунки між ними.

Pornhub намагається бути соціально-орієнтованим

Саме на таке дослідження грант в розмірі $25 тисяч отримав професор Університету штату Канзас Омрі Гіллат та його співробітники доктор Атеет Гевертц-Мейдан та докторант Кейті Адамс.

Цих науковців обрали із тисяч заявників.

За задумом вони будуть співпрацювати з центром сексуального здоров'я Pornhub. Це онлайн-ресурс, який надає читачам інформацію та порад щодо сексуальності, сексуального здоров'я та відносин.

"Завдання програми Pornhub Grants for Sexual Wellness Research привернути увагу до зразкової науково-дослідницької роботи, яку проводять у всьому світі щодо людської сексуальності, – пояснює віце-президент Pornhub Корі Прайс.

[L]Також потрібно допомогти просувати важливу роботу в галузі швидкого розвитку сексуального здоров'я.

Високоповажний професор, доктор Омрі Гіллат, уособлює те, що ми шукали. Він прагне розкривати більш детальну інформацію про споживання дорослими розваг та наслідки цього.

Врешті-решт, ми хочемо, щоб люди мали доступ до нової інформації, щоб мати щасливіші та здоровіші сексуальні стосунки, а робота Гіллата прокладає шлях до цього".

За словами самого Омрі Гіллата, "порнографію можуть переглядати з більш складних причин, ніж прийнято вважати зараз".

"Різні причини та мотиви відіграють центральну роль у формуванні того, чи будуть результати споживання порнографії позитивними чи негативними", – пояснює він.

Реклама:

Головне сьогодні