Johnson&Johnson має виплатити $8 млрд чоловіку, бо у нього виросли груди

— 10 жовтня 2019, 13:15

Компанія Johnson&Johnson знову у центрі скандалу.

Вважається, що дитяча присипка цієї компанії містить азбест, який може викликати рак яєчників та рідкісну форму раку тканин – мезотеліому.

І у 2017 році суд у Каліфорнії зобов'язав компанію Johnson&Johnson виплатити $417 мільйонів Єві Ечеверії, якій діагностували рак яєчників після того, як вона використовувала товари із вмістом тальку для жіночої гігієни.

Компанія Johnson&Johnson знову у центрі скандалу.

Тепер Johnson&Johnson зобов'язали виплатити 8 мільярдів доларів через побічні ефекти препарату Risperdal, повідомляє Reuters.

Позов проти компанії подав 26-річний Ніколас Мюррей.

Він стверджує, що компанія не попередила його про те, що нейролептичний препарат, який він приймав упродовж кількох років, може призвести до гінекомастії – захворювання, що призводить до збільшення розмірів молочних залоз у чоловіків.

Вперше цю справу розглядали ще у 2015 році – тоді суд присяжних зобов'язав J&J виплатити Мюррею 1,75 мільйона доларів, згодом суму зменшили до 680 тисяч.

У серпні цього року Johnson & Johnson також оштрафували на 572 мільйони доларів за те, що її знеболювальні препарати призвели до епідемії наркотичної залежності в штаті Оклахома.

У Johnson & Johnson звинувачення на свою адресу заперечували і обіцяли подати апеляцію.

Вас також може зацікавити:

Ми хочемо тримати з вами зв'язок. Будемо раді бачитися і спілкуватися з вами на нашій сторінці у Facebook.

А якщо хочете бути в курсі лише новин та важливої інформації про здоров'я, підписуйтесь на нашу Facebook-групу або Telegram про здоров'я та здоровий спосіб життя.

Реклама:

Головне сьогодні