Кличко обіцяє нацькувати поліцію на всіх, хто зобов’язався ізолюватися, і не виходить на зв’язок

Наталiя Бушковська — 7 квітня 2020, 12:21

Кияни в зоні ризику, які не виходять на зв'язок з моніторинговим центром КМДА, 100% матимуть справу з правоохоронними органами.

Про це на прес-брифінгу заявив мер Києва Віталій Кличко.

Віталій Кличко

"КМДА створила моніторинговий центр. До групи ризику увійшли майже 40 000 киян.

Ті, хто приїхав з країн, де вірус розповсюджувався, та ті, хто контактували з хворими.

Центр вже здійснив 1500 результативних контактів для отримання інформації дзвінків та опитувань про самопочуття, контакти та перебування в ізоляції. Важливий аспект їхньої роботи перевірка дотримання самоізоляції", сказав мер.

Також він додав, що центр буде надавати необхідні рекомендації та емоційну підтримку.

"Уся інформація про киян, яка перебуває у базі моніторингового центру, захищена та не потрапить у відкритий доступ", заспокоює Кличко.

Він додав, що Київський моніторинговий центр використовує у своїй роботі досвід схожих центрів, які функціонували в Сінгапурі та Сеулі.

"Він працює, щоб визначити групи ризику та контакти, щоб максимально запобігти розповсюдженню захворювання", пояснює мер.

Вас також може зацікавити:

Ми хочемо тримати з вами зв'язок. Будемо раді бачитися і спілкуватися з вами на наших сторінках у Facebook та у Twitter.

А якщо хочете бути в курсі лише новин та важливої інформації про здоров'я, підписуйтесь на нашу Facebook-групу про здоров'я та здоровий спосіб життя.






Реклама:

Головне сьогодні