Стоматологія в Києві на 101 Стоматолог ®

— 5 травня 2020, 10:00

Сайт 101 Стоматолог - це стоматологія в Києві для кожного пацієнта. На сайті ви знайдете вичерпну інформацію про провідних докторів і сучасні зубни центри міста Києва.

Пошук надійного стоматологічного центру рано чи пізно починає турбувати кожного з нас, найчастіше, проблема вирішується сама собою, і зробити вибір нам допомагають рідні, знайомі або друзі, проте іноді, доводиться спиратися лише на свою інтуїцію і допомогу інтернету.

Якщо Ви хочете знайти професійну і доступну стоматологію в Києві, то зробити це можна завжди на спеціалізованому стоматологічному сайті "101 Стоматолог".

Для збільшення натисніть на зображення

Основні критерії, які впливають на вибір стоматологічної клініки

Згідно статистичних даних, наведених авторитетним європейським виданням, при підборі стоматологічного центру, європейці звертають увагу на такі критерії:

  • Якість послуг, що надаються / лікування - 40%.
  • Якість сервісу - 30%.
  • Місцезнаходження клініки - 20%.
  • Вартість послуг, що надаються / лікування - 10%.

Незважаючи на ці цифри, в Україні статистика може бути інший, і переважна частина Киян підбирають стоматологію за ціною.

Як відзначають фахівці, такий підхід використовувати вкрай небажано і перш за все, важливо пройти консультацію та діагностику, дізнатися діагноз, і вже після цікавитися цінами.

101 Стоматолог - підбір професійного стоматолога і стоматології

Сайт створено для максимально доступного і якісного інформування городян про стоматологічних центрах Києва та наданих ними послуг.

Так якщо Ви відчуваєте проблеми з зубами, яснами або ротовою порожниною, то "101 Стоматолог" допоможе підібрати потрібний центр за наступними критеріями пошуку:

  • Напрямок стоматології. У нас Ви зможете знайти фахівців з області протезування, відбілювання, імплантації і т.д.
  • Місцезнаходження клініки. Пошук зубного центру недалеко від будинку або роботи, дозволить Вам значно заощадити час.
  • Ціни на послуги. Досить важливий момент, який дозволить відвідати стоматолога "під певний бюджет". Так само на нашому сайті завжди можна дізнатися про поточні або плануються акційних і знижкових пропозиціях стоматологий, що дозволить заощадити ще більше.

Крім інформації про стоматологічні центрах, на нашому сайті завжди можна ознайомитися з відгуками пацієнтів про ту чи іншу стоматології, а так само почитати корисні інформаційні статті про захворювання зубів і ясен і методиках їх лікування.

Пошук кращої стоматології в Києві на - 101stomatolog.com.ua "101 Стоматолог".

Реклама:

Головне сьогодні